Nedeľa, 13. Mája 2012, 12:00
chcel by som zistit ako v skutocnosti funguje ASC/ASC+T
pozor DSC je az po FL (ano coupe malo skor), pred FL bolo ASC/ASC+T. principy DSC su mi plne zname, tak to sem prosim nepletme
co som sa docital na zahranicnych forach, tak sa spomina, ze ASC sa dokonca vraj neda plne vypnut, inde spominaju, ze sa vypina jednym stlacenim tlacidla, no po vcerajsku som narazil na to, ze to tak urcite nie je.
dokonca funguje nejaka moznost/funkcia, ze pokial drzim 10 a viac sekund ASC, jeho opatovne zapnutie je mozne az po vypnuti a znova nastartovani motora, vraj sa to vyuziva v pripade, ze ASC robi na snehu viac neplechu, ale pozostava zapnuta kontrola proti tomu, aby auto uslo do bocneho smyku
podla prirucky sa ASC+T vypina tak,ze ASC protipreklz, vypnem iba stlacenim a rozsvieti sa nam znama kontrolka, no pridrzanim tlacidla na 3s sa vypne aj zvysok kontroly trakcie a rozsvieti sa k tomu aj "brake" kontrolka na budikoch (v kanadskej verzii vraj kontrolka rucnej brzdy, ano nieco take sa rozsvieti aj pri DSC, ale nepletme to sem) - toto sa mi nepodarilo docielit
jedna sa mi o E46 330i predFL, 2000/okt, nepodarilo sa mi vypnut plnu kontrolu trakcie iba protipreklz, nieco tam je stale zapnute a neviem dojst na to ako to mam vypnut. ak to nejde tlacidlom, ake su este moznosti? aspon poistka v poistnej skrinke alebo ako to v skutocnosti s ASC a ASC+T je?
!!!
???