K rádiu hualingan v.3 do e46
Prvý dojem po namontovaní:
Rádio, je celkom dobre ovládateľné, zvuk je lepší ako origo Bussines radio a to o veľa (nie až tak ako ten CLARION), navigáciu ešte len sťahujem, TV chytá v mestách vždy signál, GPS tak isto, DVD číta a CD tak isto. Display je na priamom slnku nemožné prečítať a v noci dosť svieti, možno sa tam dá nastaviť automatické vypnutie obrazovky v určitých režimoch ale ešte som nemal čas sa s ním pohrať poriadne, takže ho vypínam ručne. Inak spokojnosť najväčšia.
Po pár mesiacoch používania:
Všetko funguje tak ako deklarujú. Pokiaľ je v rádiu CD alebo DVD, automaticky sa spustí po otočení kľúčom, avšak interface je ako z čínskeho domáceho kina takže to vyzerá strašne....... Pokiaľ počúvate rádio a je zapnuté (myslím normálne VKV vysielanie) aj keď vypínate motor, po naštartovaní sa znova spustí rádio, posledná uložená stanica čo hrala, tak isto všetky stanice zostanú v pamäti, pre mp3, navi, video cez kartu toto neplatí, je potrebné znova pracne spúšťať aplikáciu pre mp3, navi atď. . Rádio má dva sloty na mini SD, oba fungujú, jeden (napravo) je určený pre navi, ten istý potom aj pre načítanie pesničiek do aplikácie pre video a mp3. Slot vľavo, je akoby slot toho čínskeho prehrávača takže ak je v ňom karta automaticky púšťa pesničky alebo videá fotky..... proste tie čínske prehrávače vedia prehrať všetko a toto rádio tiež. Dotykové ovládanie obrazovky je rezistorové takže na nechty reaguje pekne a neseká sa. Displej sa na priamom slnku nedá prečítať (samozrejme cez deň normálne čitateľný). Nemá nejakú automatickú reguláciu osvetlenia, takže keď cez deň svieti slnko a vy mu našupujete podsvietenie, hneď ako sa zotmie tak vám vypáli oči

. Displey sa dá vypnúť, zakaždým keď zmeníte pesničku, zvýšite hlas, alebo čokoľvek urobíte tak sa zapne. Ovládanie volantu funguje pri všetkých aplikáciách, avšak ak máte pustené mp3 cez aplikáciu (nie čínsky prehrávač) a popri tom navigáciu nedajú sa posúvať pesničky iba meniť hlasitosť. Spojenie s mobilom cez BT funguje dobre, asi raz som prijal hovor a bolo ma počuť dobre, tak isto som ja počul dobre, tak isto ide A2DP prehrávanie hudby aj s ovládaním s volantu. IPOD nemám takže neviem. GPS som nahral navigáciu iGO po úprave sys.txt v aplikácii si nájde signál vždy a všade bez problémov, mám nahraté mapy celej európy, spustenie teda trvá dlhsie, ale rátanie trasy ako aj navigácia bez sekania a problémov. AUX zatiaľ som nemal čo zapojiť

. USB som ešte neskúšal pripájať a prehrávať z neho niečo. TV prehráva, pokiaľ stojím na mieste a anténa je prichytená o kovovú konštrukciu auta (v prípade slabšieho signálu), všetky stanice terestriálu, v mestách zvačša aj za jazdy s drobnými výpadkami. Mimo miest za jazdy nepozerateľné, vraj sa to dá vyriešiť TV anténou so zosilňovačom, no ja som to neriešil. CDC by mal byť interface pre CD menič, dá sa použiť aj originál čo máte v aute, ale treba poprepájať nejaké kábliky a osobne v tom nevidím zmysel keďže mám miniSD, USB, DVD, všetko čo číta mp3...... Aplikácia pre videá "movie" sa dá použiť na prehrávanie no procesor nestíha pri vyšších rozlíšeniach, takže obraz seká....... Kvalitatívne mám toto rádio zapojené na origo Harman Kardon systém, oproti originálu je to mega pecka, samozrejme to nedosahuje kvalít rádií značky Alpine, clarion, pioneer, blaupunkt, becker........ ale dovolím si povedať že hociktorému sony xplodu je rovnocenným súperom.....

Samotný WinMobile, mi nikdy nesekol a nikdy sa nestalo že by nenabehol. Existuje aj aplikácia ktorá sa volá WolfNCU, prostredníctvom tohto si môžete urobiť akoby nový interface pre rádio, no tento nefunguje na ovládanie z volantu a beží ako samostatná aplikácia, samotný upgrade firmware nikde na nete nieje. Nejaký šikovnejší programátor by podľa mňa zvládol urobiť nám menu na mieru..... Lebo to originálne je trochu kolotoč

. Montáž je jednoduchá, zvládne ju každý, všetko potrebné je v balení. Rádio samozrejme krásne pasuje do interiéru.
Resumé:
Keďže som ho zohnal za lepšiu cenu z druhej ruky, som celkom spoko, ak by som ho mal kúpiť za celú sumu tak by som bol veľmi ale veľmi sklamaný, má veľa detských chýb. A asi všetky som tu spomenul.