... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
compact napísal:
môj mechanik má kontakt na nejakého pána v Brne....zistim ti číslo?
ževraj mení tie nítky čo ho držia pohromade a nejaké pružiny
kraken331 napísal:Ako tak citam o tejto problematike co je repas zotrvacnika robym opravy niekedy aj dost zlozitejsie ale so zotrvacnikom
som sa nestreol v tom ze by bol poskodeny axialne-odskakovanie pedalu jedine ze by bol krivy co velmi malo pravdepodobne
ale ani nie nemozne. skor to boly pritlacaky. to ze spojka si sadne je utopia bud je dobre osadena vratane prevodovky alebo nie!
Inac robil som uz auto ktore preslo cez viac akozeservisov clapca ojebali 35000 vraj mu triasla prevodovka! nakoniec dosiel ku mne
a zistil som ze je vylagrovana zadna naprava-silentbloky tak ze sa to trasenie prenasalo od zadnej napravy,ale to je len taka
vedlajsia informacia. Chcel som len povedat neverit mechanikom ze spojka si sadne! ked tak si vydere svoje miesto co niekto
odjebal.
alfi666 napísal:pri brzdeni pri nizkych rychlostiach citit jemne chvenie, ale len v kombinacii s volnobehom (ked mam zaradenu 2 a pritom brzdim, tak vtedy nie )
chico69 napísal:čaute,
nevedel som kam presne zaradiť moj problém tak som ho dal sem..
ide o to že auto sa mi trochu roztrasie pri brzdení - nie stále keď brzdím, ale iba asi tak v rýchlostiach cca 20-30 km/h.
proste tesne pred tým ako zastanem. auto sa mi trochu roztrasie a potom zase nič.. keď stojím na voľnobehu tak to necítiť..
pri trasení cítim celé auto ako keby sa triaslo a trochu aj prevodovka .. spojka ani volant netrasú..
nie je to také hrozné ale cítiť to trochu..
čo to môže byť ? silenty motora alebo prevodovky ? alebo nebodaj zotrvačník ?