... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
VK-Tomáš napísal:ja menim vsetky filtre pri vymene oleja ci to je palivovy, kabinovy,vzduchovy.
Proste mam lepsi pocit a az tak drahe to nieje
pipo81 napísal:neviem či to je pravda ale keď sa som nou rozlúčilo čerpadlo vysokotlakové tak mechanik v bmw v tempuse v BA mi povedal či mi pred nedávnom nemenili pal. filter ja že áno že prečo lebo keď sa nedá pozor pri výmene, že tam môže natiecť špinavá nafta asi zo starého filtra keď sa viťahuje a môže potom dôjsť pokazeniu čerpadla tak ja mam strach s tej výmeny a nie z ceny filtra ta je zanedbateľná napíšte svoj názor na toto naozaj som si to nevymyslel, ale neviem či to môže byť pravda
alfi666 napísal:Ten filter je tam pomerne nahovno vyrieseny a celkom realne sa nieco taketo moze stat
Pred filtrom sa zbieraju pilinky z podavacieho cerpadla... filter ich nepusti dalej.. ale ked sa meni, tak tieto pilinky mozu pretiect do otvoru smerom do vstrekovacieho cerpadla a moze to velmi lahko zadriet cerpadlo
pipo81 napísal:ale ja som si myslel že tie pilinky vytvara vysokotlakové čerpadlo a nie podavacie čerpadlo, lebo to je problem lebo podavacie som nemenil.