... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMino napísal:aky je to divny zvuk?
hpbaxxter napísal:presne tento "problem" mam aj ja - v bmw servise to zvalili na lozisko spojky. Vec materialne za cca 20 eur. Ale odporucali mi cakat kym sa da este na tom chodit, nech chodim, a potom to naraz vymenit so spojkou a lamelou. A uz s tym chodim asi rok, takze ma to vydrz a je to stale rovnake...
Tuto jar som si ale predsavzal, ze si dam auto dokopy a toto je jedna z veci ktoru chcem fixnut, takze kupim lozisko, a po rozsalovani prevodu sa uvidi co sa este priobjedna :-), ak by si bol nahodou rychlejsi, daj mi prosim vediet, nech to nakupim naraz
BMino napísal:mne zas bolo raz povedane, ze na e46 lozisko nepocut, ze to je zvuk z zotrvacnika
BMino napísal:Juloi: kto che od teba za to 1000 eur?
hpbaxxter napísal:chlapci potrebujem pomoci....po roku co som tento zvuk pocuval som sa rozhodol, ze vymenim to lozisko, nahovorili ma ze sa mi uz oplati nova spojka...nedbam auto mam rad....novucka spojka s novuckym loziskom osadena....to ze stara spojka bola este celkom ok, to ma az tak neserie, ako to ze ten klepotavy zvuk ktory ide medzi stlacanim a uvolnenim spojky tam stale ostal!!! takze nejaky dalsi napad?? pliiiiisssss