... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
naftaman napísal:A vy ako viete že to tam nemože byť? šak každý nový bavorák má tieto krúžky a ja som kupoval tieto svetla zvlašť lebo som mal havarku a tie kružky tam už boli bo su to nové typy a tie svetla sú schválené šak STKčku mám platnú vy ste odborník na homologizáciu dielov pán policajt?
Michal662 napísal:zacni sa hadat s policajtom tak sa nedoplatis
nuberian napísal:Servus Bujaci ... tak ja mám tiež origo xenóny...a chcel som si tam dať AE krúžky no jeden technik mi povedal, že mám kašlať na to..že sa mi budú rosiť sklá. Máte stým skúsenosti? Rosia sa?....
fox1k napísal:naftaman: ocividne si to nepochopil co som hore napisal, takze este raz, lebo to co ty popisujes je uplne z cesty(neber to ako urazku prosim)
chalan hore sa spytal ci ho mozu za to policajti drbat, ano mozu, ale nerobia to. preco mozu drbat? pre toto: na vozidle nesmu byt vykonavanane ziadne technicke zasahy najma do jeho konstrukcie ktore nie su schvalene vyrobcom vozidla, resp prislusnym spravnym organom. tie angel eyes kruzky nemaju ziadne schvalenie od BMW. svetla ked si kupis BOSCH, DEPO atd. s angel eyes-ami, su schvalene.
takze odpoved pre ONDRO318, mozu ta drbat ale nebudu, kludne si to daj