... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
balino napísal:maros mne to tiez zacalo robit ide to postupne a stava sa to castejsie...ked pridavam plyn tak sekne mi to surovo dole len taka sekunda..taky trhanec...a uz sa mi stalo ze aj na volnobehu zhasol
Maťásek napísal:Páni mám nové skutočnosti, ktoré som si všimol, možno by ste mi vedeli viac povedať: To, že zhasína ostáva, ale všimol som si, že časom klesajú otáčky. Keď idem z domu sú dobrých 800, a keď začne skapínať, tak sú tesne nad 500. Ešte ďalšiu vec to začalo robiť: pred tým než zhasne, začne ten motor tak trhať tie otáčky smerom dole. Proste pritlačím plyn a ručička skočí dole a zrazu hore, ako keby sa dusil... toto robí niekoľko minút a potom skape. Robí to stále častejšie, dosť ma to štve, nenapadá vás čo by to mohlo byť?
Maťásek napísal:ano ano, v nizsich otackach ma dost malu silu. aj ked sa rozbieham musim trochu viac vyhodit otacky ako som zvyknuty. vies co by to mohlo byt?
Maťásek napísal:Tak páni, dal som dole dekel z airboxu a obkukal som tú megahadicu idúcu do motoru a vyzerá fit. Nič iné z airboxu nejde. Jediné čo som si všimol, teste pred motorom ide z tej veľkej hadice taká malá ako keby odbočka a na tých vruboch je to také tmavé, vyzerá to ako taká mini trhlinka, ale keď sa toho nedotýkam tak to ten vrub prekrýva. Vyzerá to fakt mini, môže aj maličká trhlinka robiť problémy? Mám to preskúmať prípadne prelepiť a vyskúšať?