... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
fafa111 napísal:A to mysliš, že to ide cez separator? Ja čo som odpozoroval, tak až ked to potočim, až vtedy vidim olej v tej plastovej hadici co ide do separatora.
fafa111 napísal:Este jedna vec, ak by to slo cez separator, tak pri separatore je v sani cidlo teploty nasavaneho vzduchu. Ak ho das vonku, uvidis, ci je od oleja, alebo nie.
gomez89 napísal:Na videu od maniacz vidno paru, je to cisty kondenz, ale fafa bude mat iny problem.
Jemu to akoby spalovalo aj olej, a akoby malo auto aj prilis bohatu zmes, co vysvetluje aj ta spatna lambda, len nerozumiem potom tomu, ze spotrebu ma oka,ze sa mu nezvysila...![]()
Inak, ak mas spatnu lambdu je jedno, ci je auto studene, alebo zohriate, dymi to viacej, ako pri dobrej lambde,ale zavan- zapach z vyfuku je typicky a nezamenitelny s nicim, to hned vies, ze lambda je v riti.
Taktiez, ak mas zlu lambdu nemoze ti dobre ist motor, to si myslis len Ty, ze ide ako ma. Dovod je ten, ze Ti zbytocne zalieva dane valce a nestiha palit benzin.
Nechce sa mi tomu verit, ze nemas ziadnu spotrebu oleja a ani nadmernu spotrebu benzinu
dethXtreme napísal:ze by motor isiel ako ma povedat nemozem...nejde...ale to moze byt sposobene aj inymi vecami...
dethXtreme napísal:ved ano.ja viem.neodpajal som ju len tak zo srandy.mal som na to isty dovod ktory nebudem rozoberat![]()
ale slo mi o to, ze si vela ludi mysli, ze auto zacne zrat neskutocne vela benzinu ked je lambda zla/prec no nie je to uplne pravda