... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Cawba
Autor témy
Auto: e36 328iC
Kraj: Zahraničie

E36 - kolove srouby

Sobota, 18. Apríla 2009, 15:49

Hosi poradte mi prosim. Rad bych uz konecne prezul na elektrony, ale stale mi v tom neco brani :?
Zjistil jsem, ze elektrony jsou v miste kde je dira pro sroub, docela silny, takze kdyz dam srouby z plechacu, ktery maji 25mm, leze mi zavit asi jen 10mm, coz staci na to aby sroub prosel kotoucem a tak na dva zavity se zasrouboval do naboje. Jakou delku sroubu teda koupit? Diky :oops:
Obrázok

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: E36 - kolove srouby

Sobota, 18. Apríla 2009, 16:49

Cawba napísal:
Hosi poradte mi prosim. Rad bych uz konecne prezul na elektrony, ale stale mi v tom neco brani :?
Zjistil jsem, ze elektrony jsou v miste kde je dira pro sroub, docela silny, takze kdyz dam srouby z plechacu, ktery maji 25mm, leze mi zavit asi jen 10mm, coz staci na to aby sroub prosel kotoucem a tak na dva zavity se zasrouboval do naboje. Jakou delku sroubu teda koupit? Diky :oops:

Zdravim, uz si si viacmenej odpovedal. Kub sroby o taky kusok dlhsie aby ti vosli do naboja. cize cca 35-40mm

Cawba
Autor témy
Auto: e36 328iC
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 20. Apríla 2009, 19:37

No +- uz tu delku vim, ale chci mit jistotu, at nemusim vymenovat atd. Jde totiz jen o to, aby srouby nechytaly na zadni naprave o pakny, resp. o ty srouby co je drzi. Muj letmy pohled a cisla: v elektronu mi zustane 15mm zavitu, cca 5mm kotouc a 10mm naboj. Bude moc kdyz by byl sroub 40mm, cili 10mm vylizal v naboji? Uz jsem totiz objednal 40mm a myslim ze by bohate stacilo 35. :oops: :smile:
Obrázok

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Pondelok, 20. Apríla 2009, 22:10

Ja som kedysi objednaval podlozky pod kolesa 15mm. A samozrejme aj sroby. len tie sroby boli dlhsie od povodnych o 20mm. Cize som mal o 5mm dlhsie sroby. ked som to nahodil, tak som koleso neotocil :-D Potom pisla na radu karbina, a vsetky sroby som skratil o 5mm a vsetko bolo v pohode

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných