v robote pouzivame na mazanie okenneho systemu auta nemenovanej znacky jedno mazivo ked dojdem doroboty tak ti ho napisem lebo nepamatam si presne ako sa vola
v robote pouzivame na mazanie okenneho systemu auta nemenovanej znacky jedno mazivo ked dojdem doroboty tak ti ho napisem lebo nepamatam si presne ako sa vola
No len ja mam mechanizmus odpojeny od okna (ináč by som okno nezavrel) , čiže pohybu tie kocky nebránia, no nič zajtra mam voľno ide celý mechanizmus von uvidíme čo sa porobilo
to sa ti chce cele odvrtavat ? totitz mechanizmus je prinitovany k dveram..
neni za potreby davat cely mechanizmus dole..
treba to len poriadno zlozit.. cele okno ti vyskocilo, dal si ho zrejme von z bocnych kolajniciek a predpokladam ze aj kocky su poulamovane.. stalo sa mi to iste.. je to trosku piplacka, ale da sa to do 2h cele spravit aby to slo jak nove..
No ešte raz okno(sklenna vypln, plus tie kolajnicky kde sú kocky) je komplet odpojene od ramien (odpojil som ja osobne, nič nebolo vyskocene), lebo sa ten mechanizmus zasekol, a nepohne sním ani Kristus. Už som dostal aj radu žeby to mohol byť prevod motorčeka. Kocky som riešil na starej 36tke tam mal motorček snahu sa pohnúť, spanoval ramená, tu len počuť ako zopne relé a nič viac