... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TomasE36 napísal:Myslim, ze na produkty od swisswax sa malo co chyta. Aj ked cena je tiez niekde inde...
Duplo napísal:Osetrenie auta akoukolvek kozmetikou nezvysi jeho cenu, no napomoze k predaju. Maximalne napovie kupcovi, ze o auto bolo starane a predchadzajuci majitel je isty druh fanatika (fajnsmekra)...ako uz spominali chalani vyssie.
Autoglym nie je ani zdaleka najlepsia kozmetika, nikto to netvrdi. Su produkty, ktore su vynikajuce ale aj produkty, ktore neoslovia (zvacsa sposobene nespravnou aplikaciou ale to je o inom). Najzaujimavejsi je z mojho pohladu na Autoglyme pomer cena-vykon. Za cenu beznej benzinkovej "korytnacky" sa vies dostat k serioznej kozmetike, ktora funguje.
Treba si taktiez davat pozor a neporovnavat hobby s profesionalnou triedou (ine produkty, ina aplikacia). Hobby produkty pre koncoveho zakaznika su mixovane a pripravene tak aby toho mohol co najmemej pokazitA teda aj vysledok vo viacerych pripadoch nemusi byt az tak ohromujuci ako pri triede profesional.
jurkyLE napísal:No to mi je jasné, že auto, o ktoré bolo dobre starané je hodnotovo úplne inde ako nejaký matný zagrcaný šrot, ale ako bolo písané aj tuto vyššie, existuje mnoho prípravkov oveľa väčšej kvality, dokonca aj cenovo lacnejších ako Autoglym...Práve preto som tu založil túto tému, lebo pár ľudí tuto na fóre sa ide z Autoglymu rozpustiť na maslo a to mi je "viac" než divné...![]()
P.S.: autokozmetika Meguiars je fakt špica, no ja ostávam aj tak verný 3M