zdravim
Hladam dakeho sikovneho, skuseneho, zodpovedneho (znie to ako sen

) mechanika, alebo teda servis zo Ziliny, kde by mi boli schopny povedat v akom je skutocnom stave jedno auto (mozno uz niektori tu vedia ze mam zaujem o jednu raritku, konkretne
http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/card.php?id=335398 )
Volal som a pisal uz to BMW ZILINA, MD-BAVARIA a povedali mi, ze za prehliadku by pytali 1200 Sk s tym, ze nezneli ze by sa do toho dako moc hrnuli! Takze neviem,, preto to chcem skusit niekde inde.
V skratke iba tolko - ide o auto, ktore ma 30 rokov a teda treba byt zvlast opatrny. Chcem dat spravit prehliadku v tom zmysle, ci su tam potencionalne vady, resp. co budem musiet v najblizsej dobe vymenit atd a ci sa vobec oplati toto auto zobrat a aby som vedel aku cenu dohodnut s predavajucim, resp. dake tipy co vytknut predajcovi.
Ten pan co to predava uvadza citujem:
r.v.: 1977, 1589cm3, 66kW (90PS), Z, M5, Benzín+Plyn, 2 dv.(5-miestne), 170.000 km (
Vraj skutocnych!!! dva krat som sa na to predavajuceho pytal- moja poznamka), , takze toto by som bol rad keby niekto vedel odhadnut ci to je fakt pravda (ked ma niekto skusenosti tak myslim ze hruby odhad sa da spravit... ? Nie?). Jazdi to iba na plyn, motor zerie trosku olej (neviem co mysli tym trosku a cim je sposobene ze zerie olej takzo to je dalsia podotazka, ze co moze byt pravdepodobnym dovodom?
V ramci prehliadky by som samozrejme chcel dat pozriet
- korozia
- motor, dalej aspon odhadnut ako je na tom prevodovka, spojka
- ci to nahdou nebolo dako burane
- brzy a celkovo podvozok, tlmice, riadenie, jazdne vlastnosti atd.
No proste vsetky dolezite veci. A take veci, ako je na tom olej, sviecky, klasika proste. Aby sa na tom niekto previezol atd. Na cene sa dohodneme.
TAKZE,
ak mate s niekym vyborne skusenosti, najlepsie niekto kto sa vyzna aj do takychto starsich bavorov - teda napr. E21.
dajte mi prosim KONTAKT - najlepsie tu dat do temy na forum aleno SS. Jedinecna moznost splnit mi vianocne zelanie

Ale nie, fakt budem vdacny!
Diky moc zatial caute