... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

mao
Autor témy

ZILINA - servis - prehliadka - ZILINCANIAAA :D Pomoc

Pondelok, 17. Decembra 2007, 12:28

zdravim :smile:

Hladam dakeho sikovneho, skuseneho, zodpovedneho (znie to ako sen :D ) mechanika, alebo teda servis zo Ziliny, kde by mi boli schopny povedat v akom je skutocnom stave jedno auto (mozno uz niektori tu vedia ze mam zaujem o jednu raritku, konkretne http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/card.php?id=335398 )

Volal som a pisal uz to BMW ZILINA, MD-BAVARIA a povedali mi, ze za prehliadku by pytali 1200 Sk s tym, ze nezneli ze by sa do toho dako moc hrnuli! Takze neviem,, preto to chcem skusit niekde inde.

V skratke iba tolko - ide o auto, ktore ma 30 rokov a teda treba byt zvlast opatrny. Chcem dat spravit prehliadku v tom zmysle, ci su tam potencionalne vady, resp. co budem musiet v najblizsej dobe vymenit atd a ci sa vobec oplati toto auto zobrat a aby som vedel aku cenu dohodnut s predavajucim, resp. dake tipy co vytknut predajcovi.

Ten pan co to predava uvadza citujem:
r.v.: 1977, 1589cm3, 66kW (90PS), Z, M5, Benzín+Plyn, 2 dv.(5-miestne), 170.000 km (Vraj skutocnych!!! dva krat som sa na to predavajuceho pytal- moja poznamka), , takze toto by som bol rad keby niekto vedel odhadnut ci to je fakt pravda (ked ma niekto skusenosti tak myslim ze hruby odhad sa da spravit... ? Nie?). Jazdi to iba na plyn, motor zerie trosku olej (neviem co mysli tym trosku a cim je sposobene ze zerie olej takzo to je dalsia podotazka, ze co moze byt pravdepodobnym dovodom?

V ramci prehliadky by som samozrejme chcel dat pozriet
- korozia
- motor, dalej aspon odhadnut ako je na tom prevodovka, spojka
- ci to nahdou nebolo dako burane
- brzy a celkovo podvozok, tlmice, riadenie, jazdne vlastnosti atd.
No proste vsetky dolezite veci. A take veci, ako je na tom olej, sviecky, klasika proste. Aby sa na tom niekto previezol atd. Na cene sa dohodneme.

TAKZE, ak mate s niekym vyborne skusenosti, najlepsie niekto kto sa vyzna aj do takychto starsich bavorov - teda napr. E21. dajte mi prosim KONTAKT - najlepsie tu dat do temy na forum aleno SS. Jedinecna moznost splnit mi vianocne zelanie :smile: Ale nie, fakt budem vdacny!

Diky moc zatial caute

lupo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 17. Decembra 2007, 17:56

na starsie bmw je v ziline jeden pan, ma dielnu na bratislavskej, vedla tych dvoch pump (jedna tusim jurki a druha neviem...).
taky starsi fuzaty pan, vela ludi si ku nemu dava robit starsie bmw. kontakt nemam, osobne skusenosti len male, ale nepocul som nanho zatial od nikoho nic zle. myslim, ze ochotny bude, zdvihak v dielni ma, tak to moze kuknut.

ps: myslim, ze som ho dokonca videl na neiktorych fotkach z nulteho alebo prveho zrazu bmw v RK, tak mozno niekto bude mat nanho cislo.
955 CT-S

ccumko

Re: ZILINA - servis - prehliadka - ZILINCANIAAA :D Pomoc

Pondelok, 17. Decembra 2007, 18:31

no tazko povedat preco to papa olej tie km na 30 rocne auto je nejako podozrivo malo a to LPG ma zapisane v TP????? LPG je suche palivo tak motor trosku zoberie oleja no nie urcite nejako vela. skor by som povedal vylagrovany motor :twisted: .treba ratat s najhorsim a pozistovat ceny ND na go matora , a ostatne veci a spocitat cenu a uvidis ci sa to oplati.

mao
Autor témy

Pondelok, 17. Decembra 2007, 23:46

taakze... prosim kontakt na pana, ma dielnu na bratislavskej, vedla tych dvoch pump (jedna tusim jurki a druha neviem...).
taky starsi fuzaty pan, vela ludi si ku nemu dava robit starsie bmw.

dik moc :wink: :D

Užívateľov profilový obrázok
Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i

Utorok, 18. Decembra 2007, 06:38

Tak Mao,niečo ti poviem.Nechcem aby to znelo negativisticky,ale pekne sa ty na to auto vykašli.Pokiaĺ nemáš slušne vybavenú garáž a nemáš vzťah k montérkam a olejom a špine za nechtami to auto bude pre teba nočná mora.To je o tom že koĺko budeš jazdiť ,2x toĺko budeš ležať pod autom.To chce denne na ňom niečo robiť.Sú tu určite machri čo maju staršie bmw a tí vedia svoje.Pokiaĺ si sám nedokážeš pripraviť auto na stk a v pohode ju urobiť,ako ja a bez garáže,nechcem tým nejak machrovať,tak sa na to vyser,servisy ťa zožerú aj s galotami,a s auta nebudeš mať žiadnu radosť,len starosti.Ja len toĺko.
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

barabas

Utorok, 18. Decembra 2007, 08:46

podla mna nezalezi na tom ake je stare auto az tak, ako natom ako sa o to ludia predtym starali, cize ked pravidelne vsetko menili a bude to aj on, tak jedine to bude ze obcas musi skocit ku mechanikovi, ktoreho tu hlada...

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Utorok, 18. Decembra 2007, 09:22

Motor M10 kupis v dobrom stave aj s prevodovkou za 3000-5000sk zhruba (normalne idu po 1000-2000kc plne funkcne, ale tam sa nejaky extra stav neda ocakavat), takze by som to tak tragicky nevidel, ked ti klakne, tak tam porste supnes novy a mozes rovno M10B18 K-jetronic alebo L-jetronc, ziskas tym aspon nejakych 15 konikov naviac oproti tej karburatorovej 1.6 (+ nizssie spotrebu).
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 18. Decembra 2007, 10:22

chalani, ale fakt .. pomalicky sa to tu odklonuje od temy..

nemate kontakt alebo odporucania k nejakemu fakt schopnemu mechanikovi bmw?

myslim ze by to viacerim velmi pomohlo.. :idea:
.

mao
Autor témy

Utorok, 18. Decembra 2007, 15:21

odklana sa to od temy ale ja som len rad. Miky e30, jasne, myslel som uz aj na to. preto to prave chcem dat niekomu pozriet, ci je to crep, alebo medium stav ale fakt ze sa to za peniaze oplati. uvedomujem si ze to ma 30 rokov ale ked mne sa tak paaaaaacidik za kazdu radu, fakt. :D dik este raz

lupo

Utorok, 18. Decembra 2007, 17:20

ja mam kontakt na jedneho, co robi auto mne, ale ten nedaaaam, lebo by ma zabil, ze dalsie BMW :D :D :D

ps: skusim zistit kontakt na toho fuzateho mechanika a poslem do SS
955 CT-S

barabas

Utorok, 18. Decembra 2007, 19:28

lupo napísal:
ja mam kontakt na jedneho, co robi auto mne, ale ten nedaaaam, lebo by ma zabil, ze dalsie BMW :D :D :D

ps: skusim zistit kontakt na toho fuzateho mechanika a poslem do SS

:lol: :lol: :lol: :lol:

ukh

Piatok, 9. Mája 2008, 19:04

0905 535 685, Ľubo Kelemen, firma U.N., s. r. o. Na Bratislavskej už nie je, cca od septembra 2007 je v Považskom Chlmci, Študentská 25. Cestou od mesta do Bytče zbehneš dole akoby ku kulturáku v Chlmci - taký malý parčík s kaplnkou a hneď zasa doľava - hnedá trojgaráž.

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw

Pondelok, 12. Mája 2008, 22:21

suhlasim, mistr kelemen je pan svojho remesla...

a este su traja machri, ktorych ja v Ziline poznam... jeden je moj brat - ten je na autohifi, elektriku, riadiace jednotky - proste na vsetko co suvisi s jemnou "motorikou".
Ten druhy a treti su zamerani na motory (napr. servisne prehliadky, vymeny dielov, etc.)

Vsetci traja pani pracuju alebo pracovali v bavarii a su to solidni ludia.

Takze v pripade potreby by som ich mohla posunut.
E46 - M47

ukh

Pondelok, 12. Mája 2008, 22:24

Menovite, menovite :)

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw

Streda, 14. Mája 2008, 14:53

ukh napísal:
Menovite, menovite :)

Mas SS :lol: :lol: :lol:
E46 - M47

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných