... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Ďuri320 napísal:ja som kupoval tak auto pred rokom. v Českom Brode. To čo píše Oldman je fakt. my sme sa dohodli vyplatili a podpísali KPZ. Išli sme na STK a Emisnú, potom auto poistiť čo je tiež povinné keď vybavuješ prevozky z CZ, auto sme odhlásili spolu a bývalý majiteľ išiel do p...reč. ja som si nahlásil auto na seba a kúpil prevozky a dobu platnosti podla poistenia čiže na 3 mesiace čo mi dali najkratšiu možnosť poistky. potom som 3 mesiace v klude fungoval na prevozkách. všetko to bolo behom 1-2 hodín. všade sme boli objednaný ako u STK tak v poistovni aj na polícií.
neviem čo všetko sa odvtedy zmenilo ale vždy sa dajú úrady nejako obísť. len to niečo stojíprajem ti skoré vybavenie
jony napísal:tiez mam k tomuto co povedat,v Cechach je neskutocna birokracia,predvcerom som doviezol auticko z Milovic,po precitani si vasich prispevkov som isiel rovno na ten protokol o evidencii vozidla na tie VIN cisla a pytal som sa chlapov ci to je potrebne a nikto nevedel povedat nic.. a isli sme na Mestky urad a tam to zacalo: chlap nas brutalne poslal Do .... ze musi byt tech. kontrola lenze auto malo platnu tech.kontrolu a mal som aj ten papier o kontrole VIN a bol na moje meno .. tak jedine co som stihol este vybavit bola Plna moc na chlapa v jednani v ramci auta a siel som na SVK na ceskych znackach s tym ze mu poslem znacky s tech.preukazom.. vcera som pozeral zakon platny v Cechach a nieje tam nic zeby musela byt tech.kontrola urobena... je tam len to ze musi byt platna.. tak asi nikto v cechach nevie ako to je s odhlasovanim auta do zahranicia,mam s toho taky pocit... nastastie chlapik od koho som kupoval auto je ochotny..