... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

E38
Autor témy
Auto: E38 740i
Kraj: Košický

Regnum BAVARIA Presov, skusenosti?

Pondelok, 9. Júla 2007, 14:49

Ahojte borci,
mate niekto skusenosti s Bavariou v Presove? Myslim so servisom.

Užívateľov profilový obrázok
316i

Utorok, 10. Júla 2007, 20:47

Bol som tam minulý týždeň na pravidelnú prehliadku /M3 E46/ a mal som dojem, že mechanik ju vidí prvý krát. Nemajú radi zákazníkov, ktorých auto je srdcovka. Majú radšej salámistov, ktorý platia aj za to, čo na aute neurobia. Najradšej robia, keď sa na auto nepozeráš, ale mne to vadí. Čo som mu nepovedal, to neurobil. Keby som nepotreboval pečiatku do knižky, ani tam nejdem a vyriešim to u svojho dvorného mechanika doma. Na najbližšej prehliadke budem meniť olej v diferaku a nastavovať vôľu ventilov. V Regnum bavaria PO to ešte nerobili. Mechanik sa to má naučiť na mojom aute. Nemali by mi za to zaplatiť, že im to umožním?

316i

Utorok, 10. Júla 2007, 20:51

A ešte tam dvaja mechanici túrovali studenú 750i a náramne sa na tom zabávali. Preto nechcem nechať auto v servise bez dozoru. Na druhej strane výmenu filtrov, oleja, chladiacej a brzdovej kvapaliny zvládli.

Xader
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Júla 2007, 21:21

316i napísal:
A ešte tam dvaja mechanici túrovali studenú 750i a náramne sa na tom zabávali. Preto nechcem nechať auto v servise bez dozoru. Na druhej strane výmenu filtrov, oleja, chladiacej a brzdovej kvapaliny zvládli.

To zvladnu snad vsade , kde si nalepia na dvere cedulu SERVIS :evil: len otazka , ked im to tam das , ci to fakt vymenia ?
Preto radsej tiez nechodim k takymto "expertom" :evil: :cry:
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

BAVORAK009
Auto: BMW E36 328i cupe

Utorok, 10. Júla 2007, 22:22

Tak tak a preto si vsetko robim sam popripade u kamarata. :wink:

E38
Autor témy
Auto: E38 740i

Streda, 11. Júla 2007, 00:58

Mne treba preprogramovat pocitac a aj som chcel nechat robit nejake veci na podvozku....takze sa asi nanich vyprdnem :evil:

bohus
Kraj: Nitriansky

Streda, 11. Júla 2007, 08:50

ano celkovo 90% servisov su naprd, nic ine v novynach nie je len to ze hladaju mechanikov, dobreho mechanika nezaplatia ten odide a kazdy rok sa tam strieda kopu ludi, s toho vypliva aj urcita odbornost mechanikov :? to porve a po 2. nauctuju aj to co naozaj neurobili, dnes je svinstvo ze nemozete byt pri aute, to je taka piiiiiiiikovina jak mraky, preco by som nemohol byt pri aute? co im rozkradnem dielnu? keby som ja daval auto do servisu vyhradne by som zadav aby som bov pri nom ak nie, povedav by som im dovidena. Nasi mali fabiu v servise na pozadanie nam umoznili byt pri aute.....to bolo celkom dobre z ich strany.
Su servisy ktore to umoznia, neni nikde napisane ze je prisny zakaz byt pri aute, a ten servis ktory to neumozni tak nevidim za tym nic ine len rychlo zarobit na nestastnikovy prachy. tod secko :D
ex TRABANT 601 S limuzina, dvojtakt, vzd. chl, EURO -3
ex 318tds EURO 2
JAWA 175

stenli167
Auto: BMW E60 525i

vymena chladiacej kvapaliny

Piatok, 29. Februára 2008, 17:00

ja mam taku skusenost v Bavarii v Presove ze mi menili chladiacu kvsapalinu v mojom bambim E46 1 hodinu a 20 min a vraveli ze to bude 20 min kto vie este kolko mi vybrali suciastok z auta.... .oP a to nevravim ze si ku mne prisiel mechanik vyzdvihnut auto v zamastenych monterkach myslel ze ma urve ked vydel ako mi sadol zamasteny do auta.......
Kvalitné auto to je BMW

ancaaa
Auto: e46 330ci

Piatok, 29. Februára 2008, 22:34

chod radšej do košic ,ealebo ešte radšej do žiliny (sa mi zda že lupino bol spokojny) a ked ti mam pravdu povedať ked to kceš mať urobene poriadne tak dto daj chlapikovi mechanikovi čo sa bude aj rozumieť tomu čo bude robiť...
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

duffi
Kraj: Prešovský

Re: Regnum BAVARIA Presov, skusenosti?

Piatok, 4. Januára 2013, 00:05

Caute, aky aktualny spolahlivy autoservis momentalne odporucate v Presove a okolí ??

za rozumnu cenu :)

Sijo
Auto: E46Compact

Piatok, 4. Januára 2013, 12:46

napis koki-mu tu na klube

minco
Auto: BMW E46 330ci

Sobota, 5. Januára 2013, 01:13

V ZA som zažil niečo čo ma skoro jeblo...

Menili vtedy snímače opotrebenia bŕzd, opravil to napiču, keďže to svieti furt a navyše strhol závit na šróbe čo dával dole kolesá, paradoxne 2 šróby na jednom kolese...

No a čo spravil? Nič! Šróby vyhodil a s úsmevom na perách povedal aby som šiel domov pomaly že mi chýbajú šróby!!!

Nenechal som to tak, šiel som za vedúcim a samozrejme mi dali nové a toho idiota riadne zvrieskal či je normálny...
Toť BMW ZA...
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

airbone
Auto: F25 X3

Utorok, 8. Januára 2013, 00:41

ako som uz pisal skor v inej teme, regnum bavaria v po je hlavne zamerany na predaj aut. Prisluchajuci servis beru len ako neprijemnu nutnost kvoli garancnym prehliadkam a pracam, a to davaju aj velmi zretelne najavo. A to dvojnasobne tym, co tam pridu s nejakou srdcovkou, co nebodaj nebola kupena od nich..... Ak niekto potrebuje servis bmw na dostatocnej urovni, dam kontakt na kamosa, vela ludi odtial ho uz pozna a ma toho na robote dost, tak preto nebudem jeho meno a cislo hadzat na sklo, ale je to manik ktory vie spravit pracu poriadne, v ramci vychodneho slovenska.

runder
Auto: ropak

Utorok, 8. Januára 2013, 02:06

keď som uvidel názor tejto témy dosť som sa pobavil, no keď som ju otvoril, vedel som prečo :D

sám viem aké mal otec problémy s tým servisom :)
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Arestanec
Auto: 330i

Streda, 6. Februára 2013, 18:23

Bol som tam s mojou trojkou, ktora je este v standardnej 2 rocnej zaruke, menit polamane kryty na podvozku - oprava platena mnou, vopred dohodnuta cena cca 130 EUR. Kym som cakal az dojdu ND, vypisalo mi auto chybu motora - engine falout, reduced power... Upovedomil som ich, aby po vymene krytov pozreli aj na tu chybu - podla mechanika iba zaspineny snimac vacky kedze chybu uz neskor nevypisalo tak ho mali vybrat a vycistit. Nakoniec mi bola vystavena faktura na cca 250 EUR, pri otazke aky je dovod - diagnostika a cistenie snimaca. Hovorim ved auto je v zaruke...vyhodili z faktury cenu prace cca 50 EUR. Kedze som uz nemal cas sa tam natahovat, zaplatil som ten zbytok aj s diagnostikou, cca 200 EUR.

Je normalne, aby mi bola fakturovana diagnostika potrebna na odstranenie chyby motora v zaruke??

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných