... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

BMWpositiv

Problémy s PNEUESHOP-om, resp. s TOPPNEU, s.r.o.

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 14:15

Zdravím,
takže neviem či si niekto v poslednej dobe objednával pneu z http://www.pneueshop.sk alebo z http://www.pneumatiky.in, pretože mne sa prihodila nasledovná situácia:

13. 10. som si online objednal 4ks zimných pneu (MATADOR MP59 XL, 235/45/R17) cez http://www.pneueshop.sk

17. 10. som dostal nasledovný e-mail:

Dobrý deň,

Vaša objednávka v sume: 473.24 € s DPH bola vybavená a vyexpedovaná na adresu:

Xxxxx Yyyyyy
Wwww 99
123 45 Zzzzz

Objednávka Vám bude doručená do 24-48 hodín v pracovných dňoch. Balík Vám bude doručený kurieskou službou DPD.

27. 10. som im napísal nasledovný e-mail:

Dobrý deň,

s poľutovaním Vám musím oznámiť, že nakoľko moja objednávka bola vyexpedovaná dňom 17. 10. 2009, do včerajšieho dňa t. j. 26. 10. 2009 mi ešte stále nebola doručená. Pre efektívnejšie vyrozumenie z Vašej strany ma kontaktujte na tel. čísle: 0999 123 456.
Ďakujem.

S pozdravom

Xxxxx Yyyyyy

29. 10. som sa s nimi snažil telefonicky spojiť, keďže žiadnej odpovedi ani telefonátu som sa od nich nedočkal, lenže obidve mobilné čísla boli od rána vypnuté a po príchode domov som si našiel nasledovný e-mail:

Vážený zákazník,
s ľútosťou Vám oznamujeme, že spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. Vám nemôže dodať Vami objednaný tovar vo Vami požadovanej dobe z dôvodu, že zasielateľská spoločnosť Direct Parcel Distribution SK, s.r.o. nám najprv dňa 20.10.2009 oznámila, že môže dodávať pre našu spoločnosť len 30 balíčkov denne z požadovaných 450 balíčkov denne a neskôr nám oznámila, že úplne prestáva vykonávať doručovanie z dôvodov citujem" nedostatku prepravných a logistických kapacít DPD aj napriek prísľubu pred začatím zimnej sezóny 2009, že nebude problém zvážať denne 450 balíkov.
Aj napriek maximálnemu úsiliu,ktoré sme vyvinuli sa nám nepodarilo dohodnúť so žiadnou prepravnou spoločnosťou, ktorá by dokázala uvedený výpadok nahradiť. Z tohoto dovodu sme núteny náš projekt pozastaviť. Spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. je v tejto situácii taktiež poškodenou.

Kedže táto situácia zaskočila takisto ako Vás aj nás, týmto Vás chceme poprosiť o pochopenie a podporu, keď sa nám podarí situáciu normalizovať. Dúfame, že po obnovení projektu sa k nám radi vrátite.

Na základe uvedených skutočností sa Vám ešte raz ospravedlňuje spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. za nedoručenie Vami objednaného tovaru

S pozdravom

Tomáš Bzik, konateľ

...akože wtf??? ](*,) ](*,) ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Re: Problémy s PNEUESHOP-om, resp. s TOPPNEU, s.r.o.

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 14:30

podla mna velka bublina - ako sa zviditelnit... za mesiac dva pride velky comeback...

pepo286

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 14:34

pri takych mnozstvach ... ze 450 balikov denne ( :lol: ) ... by som si kupil kamion/dodavku a brazdil slovensko hore-dole kazdy den .. a neriesil kurierske firmy ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

kamil993
Auto: BMW E36
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 17:02

pepo286 napísal:
pri takych mnozstvach ... ze 450 balikov denne ( :lol: ) ... by som si kupil kamion/dodavku a brazdil slovensko hore-dole kazdy den .. a neriesil kurierske firmy ..

Oni maju aj dodavku ale nestihaju ako si :-" vlasti to moj kamarat tak preto viem
Jazdím iba tak rýchlo, aby mi môj anjel strážny stačil... Ten môj ma riadnu kondičku... :)

fuserpietro
Auto: BMW 320 GT
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 17:12

dačo podobné som čítal aj na diskusiách sme.sk, veľa ľudí nespokojných a veľa nevybavených objednávok.. veľa trpezlivosti..

Skypco

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 19:31

BMWpositiv napísal:
Zdravím,
takže neviem či si niekto v poslednej dobe objednával pneu z http://www.pneueshop.sk alebo z http://www.pneumatiky.in, pretože mne sa prihodila nasledovná situácia:

13. 10. som si online objednal 4ks zimných pneu (MATADOR MP59 XL, 235/45/R17) cez http://www.pneueshop.sk

17. 10. som dostal nasledovný e-mail:

Roman nic si z toho nerob ja som dostal ten isty mail:

Važený zákazník,
s ľútosťou Vám oznamujeme, že spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. Vám nemôže dodať Vami objednaný tovar vo Vami požadovanej dobe z dôvodu, že zasielateľská spoločnosť Direct Parcel Distribution SK, s.r.o. nám najprv dňa 20.10.2009 oznámila, že môže dodávať pre našu spoločnosť len 30 balíčkov denne z požadovaných 450 balíčkov denne a neskôr nám oznámila, že úplne prestáva vykonávať doručovanie z dôvodov citujem" nedostatku prepravných a logistických kapacít DPD aj napriek prísľubu pred začatím zimnej sezóny 2009, že nebude problém zvážať denne 450 balíkov.
Aj napriek maximálnemu úsiliu,ktoré sme vyvinuli sa nám nepodarilo dohodnúť so žiadnou prepravnou spoločnosťou, ktorá by dokázala uvedený výpadok nahradiť. Z tohoto dovodu sme núteny náš projekt pozastaviť. Spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. je v tejto situácii taktiež poškodenou.

Kedže táto situácia zaskočila takisto ako Vás aj nás, týmto Vás chceme poprosiť o pochopenie a podporu, keď sa nám podarí situáciu normalizovať. Dúfame, že po obnovení projektu sa k nám radi vrátite.

Na základe uvedených skutočností sa Vám ešte raz ospravedlňuje spoločnosť TOPPNEU, s.r.o. za nedoručenie Vami objednaného tovaru

S pozdravom

...len tebe sa pod neho aspon podpisali :) ...

Ja som mal o nieco vacsie stastie Matadory pre zakaznika som objednaval 14.10.2009 a aj prisli..., inak uvidime co to bude za gumy MP59..., doteraz vzdy po pol roku dost stvrdli :) ...

Mne zas neprisli Micheliny Alpin A3 a tie som objednaval 13.10.2009 ako ty..., asi v tej 13tke nieco bude...

PS: Uz ich nastastie mam :) ...

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 20:52

ten mail prišiel aj mne...a to som si nič neobjednával
Obrázok

BMWpositiv

Štvrtok, 29. Októbra 2009, 22:11

...hmm, ale toto sa podľa mňa v tejto skurvenej "krízovej" dobe nerobí... :oops:
...si nemyslím, žeby sa nenašla aspoň jedna kuriérska spoločnosť na Slovači, ktorá by podobnú dodávku nevedela zvládnuť... ](*,)
...podľa mňa je to riadny bullshit... :^o
...bolo by vhodné, keby sa vyjadril niekto z oblasti kuriérskej dopravy DPD ako to celé vlastne je, lebo si mylsím, že je to tak trochu zavádzanie zákazníka... :-k

Maťko009

Pondelok, 2. Novembra 2009, 18:33

podľa mňa na vine nie je kurierska spoločnosť. Podľa mňa nemajú na sklade pneu, ktoré si si objednal, resp. ich už vypredali a nemôžu ich zohnať, nakoľko túto sezónu je problém s Matadorom.

BMWpositiv

Pondelok, 2. Novembra 2009, 19:02

...hmm, lenže v tomto prípade nejde len o Matadorky... [-X
...ten e-mail dostali asi všetci, čo si nejaké pneu prostredníctvom tejto firmy objednávali, napr. aj 2 roky dozadu... :-s
...celé to vyzerá tak, že niekde inde bude pes zakopaný... :roll:

EDIT:
...veď si skús kliknúť na http://www.pneueshop.sk alebo http://www.pneumatiky.in a sám uvidíš aké je tam milé privítanie... :wink:

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 3. Novembra 2009, 11:22

s DPD posielam aj ja... su velmi seriozni a proesionalni. Samozrejme ze posielam trosku mensi pocet balikov, ale po pol roku s DPD musim vyjadrit maximalnu spokojnost. V dnesnej dobe nie je problem vybavit kuriersku spolocnost, o zakaznika sa priam biju;)

Maťko009

Nedeľa, 8. Novembra 2009, 17:47

BMWpositiv napísal:
...hmm, lenže v tomto prípade nejde len o Matadorky... [-X
...ten e-mail dostali asi všetci, čo si nejaké pneu prostredníctvom tejto firmy objednávali, napr. aj 2 roky dozadu... :-s
...celé to vyzerá tak, že niekde inde bude pes zakopaný... :roll:

EDIT:
...veď si skús kliknúť na http://www.pneueshop.sk alebo http://www.pneumatiky.in a sám uvidíš aké je tam milé privítanie... :wink:

pes je zakopaný tam, že nemajú pneumatiky, ani Matador a ani iné.

Wilo
Auto: E36 320i Coupé
Kraj: Žilinský

Utorok, 17. Novembra 2009, 20:54

Pes je zakopaný aj v tom že MAtador nemaju ani v Matadore :lol: Máme obchod s pneu a totálne nedostatok pneu Matador zimných ........a eshopy tie malé a neznáme to nemajú skaldom nič .... oni si objkednajú...takže kým to príde jemu a on to pošle dalej tak to trvá :lol:
BMW E36 320i Coupé , BMW E46 316i M-Packet , Škoda 130GL -EX- , (oOO (||||)(||||) OOo)
>>>>>>> bmw.ipz.sk <<<<<<<

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 17. Novembra 2009, 21:42

Ja som nakoniec kupil zimne Matador, mali ich par sad este skladom 195/50 R15 a taku cenu mi hodili na ne (s papierom gumy, bez papiera prezuvanie) ze som dal v ten den rezervaciu a na druhy prezuval. MP59 gumy ziadne stare, pekne nove

Wilo
Auto: E36 320i Coupé
Kraj: Žilinský

Utorok, 17. Novembra 2009, 21:49

MP59 su dosť dobre pneu na zimu.....predávajú sa aspoň unás najviac alebo v menšom rozmere MP52........zatial na ne neboal žaidna sťažnosť alebo reklamačka....ja som na svoje zvažoval matador alebo kleber....dal som kleber iba preto lebo bola lepšia cena :lol:
BMW E36 320i Coupé , BMW E46 316i M-Packet , Škoda 130GL -EX- , (oOO (||||)(||||) OOo)
>>>>>>> bmw.ipz.sk <<<<<<<

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných