... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Olo*
Autor témy
Auto: 320d 110kw
Kraj: Bratislavský

Preliacina od "dobraka"

Piatok, 27. Septembra 2013, 18:58

Zdravim vas,

Vopred sa ospravedlnujem ze zakladam v podstate zbytocnu temu, ale uz nemam na to nervy...

Je to uz 3ti krat co sa mi stala podobna vec..., Ja uz nechapem ci tym ludom drbe, alebo su totalne vygumovany,

Od nezmyselnych preliacin od dveri "ALLA" parkovanie aupark, eurovea spol. Kde podla mna 60% ludi otvara dvere jak na sope.

Az po unikatne parkovacie schopnosti niektorych jedincov...

Dnes opät okolo 9:00, Som si odskocil do Billy v Petrzalke, kupit len pecivo, (nebol som tam viac jak 2 min), a uz ma cakalo "prekvapko".

Na kolko bolo parkovisko plne parkoval som pozdlzne na chodniku, Ako som siel dnu som sa pozastavil, a vsimol som si ciernu e92 ako cuva smerom na moje auto. vyzeralo to byt dost tesne ale v pohode, siel som teda spokojne dnu ze uz to PANI P. vytoci. (miesta tam bolo dostatok aj pre Range Rover)

No opak bol pravdou. Nie je to nic strasne, ale pokial som si to nesposobil ja tak ma to serie aj keby to bol skrabanec 1cm.

Otazka znie ci to nebude problem nejak vytiahnut, na kolko je to na dost blbom mieste

2013-09-27-015.jpg
Prílohy
2013-09-27-028.jpg
tu uz som to v ramci moznosti prelestil
2013-09-27-023.jpg

banned

Re: Preliacina od "dobraka"

Sobota, 28. Septembra 2013, 01:13

Ak su tam kamery a vidno na zazname SPZ, volaj policiu, resp. mal si volat, typkovi by zobrali na rok vodicak, ujdenie z miesta nehody ;)
banned... ...connecting people :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Sobota, 28. Septembra 2013, 07:29

Jaj som aj policiu volal na icu ktora mi pred tpd nadrbala do auta a pokial som zaparkoval tak mi zdrhla, mam spz a myslis ze sa nieco doriesilo, podobna skoda na komplet vylestenom aute
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Sobota, 28. Septembra 2013, 10:35

mne sa stal presne rovnaky pripad..

blatnik.JPG
blatnik.JPG (92.44 KiB) 2112 zobrazení

skus napsiat slevinovi.. mne to dal dokopy :)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Olo*
Autor témy

Sobota, 28. Septembra 2013, 12:59

Kamery ma hned napadli, bol som sa pytat v Bille ale ze vonku kamery nemaju iba vo vnutri.
V bliskosti bol len pengym, a tam som ziadnu kameru nevidel zas...

Skoda ze tu spz nemam :-k , Kazdopadne v buducnosti, je to mozne riesit cez policiu ? Aj ked to nieje nejaka velka skoda?

Ak teda by som mal aj spz, takto viem len ze to bola e92 cierna,a neviem ci nie cabrio ale to by som klamal.

Podobna situacia sa mi stala na Antolskej na parkovisku tam mi pekne obtiahli zadny naraznik, cely vyskocil z tych uchytov.
Zas len zbytocne starosti, a financie... ](*,)

banned

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 04:39

Neviem ako to na spravnom prejde bez zaznamu, ale sanca tam je dost vysoka, pretoze pri ujdeni z miesta nehody, je vysoka sankcia, ci uz zakaz, alebo mastna pokuta, po spravnosti ma nechat za stieracom listok, ak ta nevie nakontaktovat ihned. Toto je ujdenie z miesta nehody... Takze stacila by aj SPZ, a samozrejme ak by nebolo vodica, objektivna zodpovednost uz je v platnosti, takze by trpel majitel auta. Ja mam taku skusenost, ze zeleni prisli kamoske domov a pozerali jej zadny naraznik, ci je oskrety a bol, tak na rok vodicak papa.
banned... ...connecting people :)

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 12:32

aj nechanie lístka za oknom je útek z miesta činu. posprávnosti treba ostať na mieste "nehody"

upir156
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 12:48

fox1k napísal:
aj nechanie lístka za oknom je útek z miesta činu. posprávnosti treba ostať na mieste "nehody"

Snáď tam nebudeš čakať, ak je dotyčný v práci na týždňovke. Šak stačí to nahlásiť do poisťovne cez tel. , nechať mu dáky kontakt a čau.

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 12:48

upir156 napísal:

Snáď tam nebudeš čakať, ak je dotyčný v práci na týždňovke. Šak stačí to nahlásiť do poisťovne cez tel. , nechať mu dáky kontakt a čau.

nech sa páči, zavolaj na DO ako sa ti k tomu vyjadria

jkk
Auto: E91 330xd

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 12:58

podla zakona musis ostat na mieste, bud pockat na majitela alebo zavolat policiu aby ho dohladali , ak policia zisti ze majitel je nezastihnutelny, spravi zapis a ten si potom moze poskodeny vyziadat na policii a potom sa kontaktovat s tebou...vide ta to do 60,- eur na pokute od policii (ak sa nedohodnete inak) ALE ak aj nechas listocek a majitel sa rozhodne ta potopit uplne (sused, kolega v praci...) tak ked zavola policiu a nahlasi ze si zdrhol + im da na teba kontakt tak 1-3roky bez vodicaku a pokuta 150 - 800 EUR...pri istej litere zakona dokonca bez vodicaka 1-5 rokov a pokuta 300-1300 eur (konkretne § 22 ods. 1 písm. b) zákona o priestupkoch) tu neplati formulka ze je to "len" skodova udalost a nemusi sa volat policia, zakona nariaduje vymenu udajov, spisanie protokola o nehode, ziadny listok za stieracom neakceptuje...

prax je vsak taka ze ak si najdes listocek za stieracom tak je to rovnake ako vyhra v sportke a neriesis este nejaky unik z miesta atd...uz som raz jeden listocek za stieracom nechaval (dotycny bol na dovolenke - co som ale netusil) a pekne sme sa dohodli a seste mi podakoval ze som mu nechal listok ze je to rarita...hold petrzalske parkovanie je narocne :(
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Olo*
Autor témy

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 13:34

Chalani dik za info....

Zajtra uz som dohodnuty s jednym znamym ze mi to pozrie. Ak sa bude dat aj povytahuje...

Kazdopadne je to divocina co sa deje...Lebo clovek moze davat akykolvek pozor, starat sa, umyvat atd.
A aj tak sa najde nejaky "unikat" co vie takto "potesit".

Niekde som cital situaciu (mozno to je tu na klube) kde napriklad pri parkovani cez dve parkovacie miesta Eurovea a spol...

Si myslel typek ze sa vyhne tomu, ze mu neobuchaju auto dverami, a za to ze zaberal 2 miesta mu to niekto krasne obtiahol klucom :D ....

jkk
Auto: E91 330xd

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 13:47

ako sa hovori: "chuj si ta vzdy najde" ...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

upir156
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 22:42

fox1k napísal:
nech sa páči, zavolaj na DO ako sa ti k tomu vyjadria

Dva roky dozadu som sa oprel o voľáke Mitsubishi pri parkovaní a rozbil som mu odrazné sklíčko na nárazníku, nechal som mu moje číslo za stieračom a išli sme na nákup. Po hodine nikto nič, tak som volal do poisťovne na asistenčnú službu a nahlásil som jeho ŠPZ a čo sa stalo. Pani spísala záznam, vraj im to zatiaľ stačí a po víkende som to nahlásil v poisťovni osobne.

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 30. Septembra 2013, 06:29

chalani mate napad kde sa mam dozadovat nejakej info v akom stadiu je moj pripad? mam odfotenu tu pizdu ako zdrha, bohuzial vdaka necinnosti PZ kamerovy zaznam z TPD je uz urcite premazany, bola privolana normalne hliadka s ktorou som spisal detaily a uz su to 3 mesiace co pri TPD nebyvam, cize je mozne, ze to je tak 4 mesiace dozadu. Jo ta pizda sa mi este vyhrazaladcerou pravnickou a ze si to mozem dat na expertizu (co sa na cerstvo vylestenom ciernom aute vcelku pekne vynimali strieborne pasy)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Olo*
Autor témy

Pondelok, 30. Septembra 2013, 10:50

Tak zatial som s vytiahnutim neuspel,

Bol som za znamym, ktory dovolim si tvrdit ze je spicka v okoli, ale bohuzial je to tak na zlom mieste ze to nebude len tak jednoduche.

Je tam trosku poskodena aj farba cize povytahovanim by sa mohla odlupnut.

Mam dalsie odporucanie jedneho pana ktory to robi na baze elektromagnetu.

Uvidime

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných