... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tito_mt napísal:boze niektory policajti su vymlety...ale vacsina nie.....niektory pocuvaju iba vymlete rozkazy..ale su to normalny ludia....keby boli vsetci taky ze by davali do aut kokain ludom ci co to tu pisete..alebo ze by kazdemu rozobrali auto pri prehliadke tak ako by to tu vypadalo?....pre nieco te priehliadky robia....keby neboli tak asi fetuju 12 rocne deti ....na nieco ty policajti su(len je rozdiel ako niektory posudzuju situaciu a postavia sa k nej)...
GOOSE napísal:Iank co maju policajti proti zbraniam v aute? Myslim ze kazdy clovek ma pravo nosit prostriedky na sebaobranu. Ma pravo sa do toho policajt co starat? mam na mysli teleskopicky obusok, basebalovu palku, nôž, kovovu tyč, obušok atď. Neviem o tom ze by to bolo zakázané.
GOOSE napísal:Iank co maju policajti proti zbraniam v aute? Myslim ze kazdy clovek ma pravo nosit prostriedky na sebaobranu. Ma pravo sa do toho policajt co starat? mam na mysli teleskopicky obusok, basebalovu palku, nôž, kovovu tyč, obušok atď. Neviem o tom ze by to bolo zakázané.
barabas napísal:nieje to celkom tak:
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=11686#11686
kamarat v nemecku dostal pokutu cca 120eu za prirucny nozik, cepel dlhsia ako sirka dlane...
je to bodna zbran, to iste ked mas pistol, tak musis nahlasit a nemas s nou co pobehovat pomedzi ludi, do bank do lietadla...
mne to dava vcelku logiku.
tupe predmety su povolene.
Max-Max napísal:
je rozdiel drzanie a nosenie zbrane
barabas napísal:chalan mal nozik dakde v aute, cize ho neniesol...
Max-Max napísal:
za 1. - reagujem na pistol, nie na nozik
za 2.- nosenie zbrane nie je pojem -niest nieco niekam - ale nosenie zbrane pri sebe kamkolvek pre vykon svojej ochrany alebo povolania, tento rozdiel je definovani zakonom o zbraniach a strelive. Drzanie zbrane je nieco pobobne ale striktne obmezdene na urcitu lokalitu alebo vykon urcitej cinnosti v ohranicenej lokalite. presnu definiciu sa mi nechce hladat.