... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Igmaus: niektore poistovne umoznuju aj k PZP doplnkove poistenie celneho skla - samozrejme pre teba ako majitela auta.
Co som pozeral doplatok za poistku celneho skla je cca od 25 EUR.
Igmaus napísal:Ahojte, dnes sa mi stala taka vec ze som isiel za autom a odletel mu spod kolesa kamen a prasklo mi celne sklo (cca 10 cm prasklina). Nakolko uz nemam havarijne poistenie som vodica zastavil, dohodli sme sa a povedal ze nema problem aby to islo z jeho PZP. Mna vsak zaujima ci to ma vobec zmysel takto riesit? Viem ze poistovne to moc preplacat nechcu... Dotycny ma PZP v Kooperative. Zaujima ma ci mate s niecim takymto skusenosti?
cptObvious napísal:Blbost ze nechcu.
Bez problemov bez znamosti vymenili a preplatili.
salat napísal:
? cez PZP vynnika? bez havarijnej? bez znamosti? ...
cptObvious napísal:Bohuzial, doteraz bola Slovac taka, ze "ked mi niekto praskol sklo, siel som za kamaratom a nechal som si to preplatit z jeho poistky". Je uplne samozrejme, ze poistovne sa zacali branit, aby nemuseli preplacat skodu, ktoru ich klient nesposobil (len zobral sa seba skodu niekoho ineho).Ako pisal vyssie kolega januar vyssie, vacsina Slovace su ovce, ktore nevedia co su ich prava.
jkk napísal:ak clovek vedome neklame, nemoze tak byt poistovnou oznaceny bez dokazuvela ludi si povie ze nato kaslu ako sa dotahovat s poistovnou ale ja sobne sa budem s poistovnami a bankami dotahovat aj o jedno posrate euro...
AweOne napísal:ako to vydrží do piatku, spýtam sa na to otca - robí obhliadky pre kooperativu, tak by som dal vedieť ako to funguje v praxi