... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PetoK napísal:Raz tie tlaky pridu..... pocitam ze to ani nebude tak dlho trvat....Ono ja normalne lutujem obyc Rusov, ktori su natolko normalni, ze odsudzuju vojnu, nesuhlasia s takymi nazormi a vdaka nemu zo dna na den pridu pomaly o vsetko co maju... resp. sa k peniazom ani nedostanu
RTG napísal:mozno vyzniem detinsky, ale 9gag je plny postov od rusov a ukrajincov. A zhliadol som tam nejake videa, kde to ukrajinec komentoval slovami, ze z bieloruska letia rakety na ukrajinu. A nejak si v tejto situacii nemyslim ze by to bola protiruska propaganda...Vie niekto overit ci sa aj Kokotsenko uz zucastnuje vojny? Ukrajinci to uz tvrdia, takze ci su aj nejake dalsie zdroje.
fritolko napísal:kkt logika 9000, ti civilisti obranujuci Kyjev si asi odskocili zabrat Bielorusko, asi si chcu tiez dopriat cerstvu urodu zo zahradky so Seagalom. Pici tam toto je doba.Náčelník bieloruského generálneho štábu Vektar Gulevič uistil, že na ukrajinskom území nie je žiadny bieloruský vojak. „Nemáme žiadne agresívne plány. Pre nás je prvoradá ochrana hraníc, ochrana našej územnej celistvosti,“ zdôraznil.
Vlastne ukrajina popri braneni sa rusom ide ukrojit kusok z bieloruska?
spekillant napísal:Rakety z bieloruska lietali aj vcera ale vraj to boli ruske rakety z uzemia bieloruska.mozno vyzniem detinsky, ale 9gag je plny postov od rusov a ukrajincov. A zhliadol som tam nejake videa, kde to ukrajinec komentoval slovami, ze z bieloruska letia rakety na ukrajinu. A nejak si v tejto situacii nemyslim ze by to bola protiruska propaganda...