... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lucushka23 napísal:
ani to pre mna nieje argument aby to bolo take drahe :/ ani na kazdodenne dosenie si take veci nekupujem, a ked to nosim len na zrazy a na bmw stretka a proste k autam a som vkuse od niecoho zababrana lebo tak ved nebudem len stat a pozerat sa tak neviem ci si chcem zrovna veci toho stylu a za tolko penazi zafulat od oleja
Lucushka23 napísal:no vysivku mi vedia spravit aj inde za menej a kvalitne, za siltku tu pytaju 25 euro, nech cista siltka stoji 7 e plus nejaka nasivka tak neexist az 25 ecok... je to vela proste na mna len to hovorim
luciq napísal:ale zas musim povedat ze nasivky a vysivky su velmi dobre spracovane, lebo maros to teda vobec nesetri, a tie stale krasne drzia.
Lucushka23 napísal:
ani to pre mna nieje argument aby to bolo take drahe :/ ani na kazdodenne dosenie si take veci nekupujem, a ked to nosim len na zrazy a na bmw stretka a proste k autam a som vkuse od niecoho zababrana lebo tak ved nebudem len stat a pozerat sa tak neviem ci si chcem zrovna veci toho stylu a za tolko penazi zafulat od oleja
Jannci napísal:
a toto je cisty priklad slovenskeho kapitalizmu.
Preco za to nevypitat, ked ludia na to maju, a hlavne ti mladi, ktory sa chvalia ze ake drahe vaci na sebe maju (niekedy aj stary... si zober mojsejovcov, to by nekupili, lebo to je az moc lacne)
Jannci napísal:[quote="Rossi]
toto uz neviem ako inak komentovat, Jannci, v akom odvetvi pracujes ? vlastnis e36 320i (zrejme R6 motor) plne zapadnarsky-imperialistcky-kapitalistcky voz pre vyssiu spolocensku vrstvu, ktory nehladi na spotrebu (a ani asi ty) a taketo nieco pises. Keby si bol majitel skody favorit nepoviem![]()
![]()
![]()
peace
[/quote]
toto nemusis komentovat, lebo tak to je, to bolo len konstatovanie na to, ze preco to tolko stoji, a ze si to ludia nekupia. nikto nikoho to kupit nenuti. Ja sice niesom predajca, ale podobne sa aj ja riadim, inak by som fakt jazdil v tom facku. A myslim ze dost ludi tu pozera na to, co najlacnejsie kupit a co najvyhodnejsie predat, lebo inak by 90% klubu jazdilo na facku[/quote][/quote]
Lucushka23 napísal:ale ked niekto na bmw nema tak je jedno ci je to napodobenina alebo original tak si to jednoducho nekupi