... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Re: oblecenie BMW

Utorok, 30. Júna 2009, 10:22

Lucushka23 napísal:

ani to pre mna nieje argument aby to bolo take drahe :/ ani na kazdodenne dosenie si take veci nekupujem, a ked to nosim len na zrazy a na bmw stretka a proste k autam a som vkuse od niecoho zababrana lebo tak ved nebudem len stat a pozerat sa tak neviem ci si chcem zrovna veci toho stylu a za tolko penazi zafulat od oleja

sak toho sa bojim,tiez si chcem s marcelkou postupne aspon nieco pokupit len co ked ja som vzdy zababrany od oleja.ale aspon trisko a mikinu si kupime :lol:
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 30. Júna 2009, 13:15

Lucushka23 napísal:
no vysivku mi vedia spravit aj inde za menej a kvalitne, za siltku tu pytaju 25 euro, nech cista siltka stoji 7 e plus nejaka nasivka tak neexist az 25 ecok... je to vela proste na mna len to hovorim

a toto je cisty priklad slovenskeho kapitalizmu.
Preco za to nevypitat, ked ludia na to maju, a hlavne ti mladi, ktory sa chvalia ze ake drahe vaci na sebe maju (niekedy aj stary... si zober mojsejovcov, to by nekupili, lebo to je az moc lacne :lol: )

Rossi
Kraj: Košický

Utorok, 30. Júna 2009, 13:30

luciq napísal:
ale zas musim povedat ze nasivky a vysivky su velmi dobre spracovane, lebo maros to teda vobec nesetri, a tie stale krasne drzia.

Lucushka23 napísal:

ani to pre mna nieje argument aby to bolo take drahe :/ ani na kazdodenne dosenie si take veci nekupujem, a ked to nosim len na zrazy a na bmw stretka a proste k autam a som vkuse od niecoho zababrana lebo tak ved nebudem len stat a pozerat sa tak neviem ci si chcem zrovna veci toho stylu a za tolko penazi zafulat od oleja

katalog som tu niekde pastol minule este raz : http://rossi.sk/download/BMW%20Motorspo ... 09_out.pdf
strana 3, prve tricko (uni blue) je skladom. Paradna cena, vydrzi nieco.

Ad ostatny "vyrabaci triciek", kludne nechajte si spravit, tricko ale kupujte minimalne nike/adiddas, aby bolo rovnake vyhotovenie a kvalita sa blizila.
Jedna sa tu o to, ze mi velku cast ceny tricka odvadzame ako "license fees" = licencne poplatky do BMW AG. Kupou vlastne sponzorujete znacku a robite jej reklamu (dobre ci zle meno, zalezi od formy ako sa to dalej prezentuje, zvysuje sa zaujem o jej vozy, nasledny predaj, peniaze na vyvoj, este lepsie rychlejsie motory s logom vrtule a troch pismen).

Jannci napísal:

a toto je cisty priklad slovenskeho kapitalizmu.
Preco za to nevypitat, ked ludia na to maju, a hlavne ti mladi, ktory sa chvalia ze ake drahe vaci na sebe maju (niekedy aj stary... si zober mojsejovcov, to by nekupili, lebo to je az moc lacne :lol: )

toto uz neviem ako inak komentovat, Jannci, v akom odvetvi pracujes ? vlastnis e36 320i (zrejme R6 motor) plne zapadnarsky-imperialistcky-kapitalistcky voz pre vyssiu spolocensku vrstvu, ktory nehladi na spotrebu (a ani asi ty) a taketo nieco pises. Keby si bol majitel skody favorit nepoviem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: peace ;)

Jannci

Utorok, 30. Júna 2009, 14:18

[quote="Rossi
toto uz neviem ako inak komentovat, Jannci, v akom odvetvi pracujes ? vlastnis e36 320i (zrejme R6 motor) plne zapadnarsky-imperialistcky-kapitalistcky voz pre vyssiu spolocensku vrstvu, ktory nehladi na spotrebu (a ani asi ty) a taketo nieco pises. Keby si bol majitel skody favorit nepoviem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: peace ;)[/quote]

toto nemusis komentovat, lebo tak to je, to bolo len konstatovanie na to, ze preco to tolko stoji, a ze si to ludia nekupia. nikto nikoho to kupit nenuti. Ja sice niesom predajca, ale podobne sa aj ja riadim, inak by som fakt jazdil v tom facku. A myslim ze dost ludi tu pozera na to, co najlacnejsie kupit a co najvyhodnejsie predat, lebo inak by 90% klubu jazdilo na facku

Rossi
Kraj: Košický

Utorok, 30. Júna 2009, 14:42

Jannci napísal:
[quote="Rossi]
toto uz neviem ako inak komentovat, Jannci, v akom odvetvi pracujes ? vlastnis e36 320i (zrejme R6 motor) plne zapadnarsky-imperialistcky-kapitalistcky voz pre vyssiu spolocensku vrstvu, ktory nehladi na spotrebu (a ani asi ty) a taketo nieco pises. Keby si bol majitel skody favorit nepoviem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: peace ;)[/quote]

toto nemusis komentovat, lebo tak to je, to bolo len konstatovanie na to, ze preco to tolko stoji, a ze si to ludia nekupia. nikto nikoho to kupit nenuti. Ja sice niesom predajca, ale podobne sa aj ja riadim, inak by som fakt jazdil v tom facku. A myslim ze dost ludi tu pozera na to, co najlacnejsie kupit a co najvyhodnejsie predat, lebo inak by 90% klubu jazdilo na facku[/quote][/quote]

no vidis, pozeras sa na svet inym pohladom. Ja mam v celom predaji jeden problem, a to presvedcit ludi ze sa jedna original a nie napodobneninu.
Tiez nekupis napodobeninu E46 (snad take nieco ani nie je) ale normalne pojazdnu v co najlepsom stave.
Ano, ale tu neexistuje konkurencia inych vyrobcov. Napr. brzdove oblozenie a kotuce. je mnoho vyrobcov (od lacnyh po drahych). U mojho tovaru sa jedna o nieco ine, kedze povazovat konkurenciu vo falzifikatoch je trochu zvratene.
Ad vyhodny predaj, to sa moze len zdat z kratkodobeho hladiska, ja budujem meno celej firmy na dlhodobo dobrom mene a spokojnych zakaznikoch.

Lucushka23

Utorok, 30. Júna 2009, 14:45

ale ked niekto na bmw nema tak je jedno ci je to napodobenina alebo original tak si to jednoducho nekupi

Jannci

Utorok, 30. Júna 2009, 14:48

Lucushka23 napísal:
ale ked niekto na bmw nema tak je jedno ci je to napodobenina alebo original tak si to jednoducho nekupi

ale ved pisal, ze sa specifikuje na ludi co na bmw maju a neriesia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných