Vsetky veci ktore si tu opisal su riesenia za nie male prachy. Par dobrych no ci to stoji za to...
1. Mozes si svojpomocne spravit teplotnu prepazku no ci to bude mat pozadovany efekt

2. O tom som pocul, da sa pouzit dokonca skrtiaca z m54 ale aj tam musis pouzit redukciu na uchytenie co tiez nieco stoji
3. bolo rozoberane aj tu a aj na ceskom klube. Problemom je posun vykonu. Nad 4000 to bude driapat asfalt no v nizkych otackach to bude zdochlina, oplati sa do auta co jazdi prevazne okruhy ale na aute ktore jazdi v beznej premavke je to kontraproduktivne.
4. Neviem ale pripada mi to skor ako napad ked niekto uz narval do auta vsetky mozne upravy a zhana kde este par konikov nahnat.
5. 3-5kW? za 250e? to hadam nie. plati to iste co v bode 4.
6. Teoreticky ano ale mas zaruku, ze ti to neodpali motor? Ovsem par ponikov mozes vratit do stada ak je to premapovane dobre (hra s davkovanim paliva a predvstrekom ak sa nemylim)
7.videl som aj lacnejsie, ale bez katov a pri kazdej navsteve EK rataj s "priplatkom", mam take takze viem o com hovorim. Navyse nieje to potomuz take tiche.
8. teoreticky na tom splasis par konikov no ked ti elektrika zopne tak tento ventilator taha 30A! vies si predstavit akobudecucat altik? A dalsia vec, nekombinoval by som s bodom 5.
Tolko moj postreh.
a rada na zaver,predaj toto a kup 540. Za peniaze co by si vrazil do tychto uprav mas cuker a V8