... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
eko.fresh napísal:5l syn. oleja CASTROL + filter + doplnenie vsetkych prevadzkovych kvapalin; precestenie filtrov (vzduchovy, palivovy,pelovy,) kontrola brzd, dohustenie pneu a povysavanie interieru .... bla bla bla az po kavicku v cene servisu:
4560,- SK
skaldo55 napísal:maros nie kazdy nakuouje so zlavami ako mi popripade zhana olej pod rukou po 300sk za liter. ten olej stoji oficialne okolo 700sk liter takze... myslim si ze v pohode na to ze to zvladaju napockanie
BlackMW napísal:jake pod rukou, 360 stoji liter syntetickeho oleja kastról, staci na to mysliet dopredu:
http://olejposta.sk/?s=1&m=1&t=3&v=4&a=0
skaldo55 napísal:tak to si pozriem kde tws-sa stoji 312sk/ liter to hned kpim sud. ja podotykam ze pre bezneho konzumenta a bez zlavy rataj na 1 liter oleja cenu 500-900sk a tws 1200. ak sa bavime o olejoch castrol
skaldo55 napísal:ale kukni si aj to ze to uz je po zlave a ze niekto radsej profituje 10percentny rabat ako odporucany 36 percentny. maros ja hovorim o beznom spotrebitelovi a hovorim aj to o cenach bez zliav
sooky napísal:presne tak, drahi su dost. Kolegovi zadrbali na feliciu vymenu oleja 2700,- tak sa otocil ze "taku drahu kavu nepijem" :)
motorovy olej do bmw540i vyjde v objeme skoro osem litrov na dva a pol tisic. Sice neviem ake mas auto, ale M3 to asi nebude a teda si dovolim tvrdit ze do 540i ide trosicku ina trieda oleja ako mas ty = drahsieho. Z toho si mozes spravit usudok.
... a kafe bolo dobre?
popo napísal:to akože ti rozobrali ""polovicu"" palubovky aby ťi vyčistili pelový filter![]()
A ako vyčistili palivový
![]()
atc525 napísal:Nechcem sa ta dotknut ale 90% tych"cinnosti"je saskaren na blbeckov ktory vedia o aute hovno a o predrazenom sudovom oleji ani nehovorim.Viem o com pisem isty cas som tam robil.Najvacsia sranda bola to prekrikovanie"vypustny srob olejovej vane na jednotke dotiahnuty"Boze to su spomienky ako z komedie
![]()
![]()
![]()
P.S. dotal si aj osviezovac?