... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Autor témy
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

FABIA klub

Piatok, 16. Januára 2009, 03:24

Cital som a neveril som vlastnym ociam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ak to tu uz je tak sorry zmazte to ale inak.. porovnavanie fabii a BMW :twisted:
http://forum.autobazar.eu/fabia-club-t3368.html

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Januára 2009, 07:00

trha mi to zilu ci im napisat alebo nie, ale pochybujem zeby ma hned z toho fora nezmazaly :D
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Piatok, 16. Januára 2009, 07:15

dobre som sa zasmial hned z rana :D Radcej im tam nic nenapisem, lebo polovica sa z nich rozplace :)
Jack Daniels + Coca Cola :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 16. Januára 2009, 07:27

hlavne to jak obhajuju ze maju proste dobre auta, lacne diely a su stastny ze maju 8 rocnu fobiu ako 12 rocne bmw, ze predpotopny interier, neviem mozno v nejakej e21 sa uz nechyta velmi :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

birki
Auto: 540iA touring

Piatok, 16. Januára 2009, 08:10

fabia je uplne skvele plnohodnotne auto svojej triedy . a ma presne definovanych cielovych zakaznikov. do ktorych kriterii zapadam zcasti aj ja..
bohuzial som K*k*t a od siedmej triedy na ZS snivam o BMW coupe ktore vyslo v casopise XYX, ze raz take budem mat a ja som si ho po 10 rokoch kupil.. som normalny ?
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Piatok, 16. Januára 2009, 08:20

Boze môj vobec sa s ludmi co rozpravaju take kktiny ako "bavorak ma predpotopny interier" nezaoberajte. V zivote nikdy nevideli bavorak z vnutra tobôz aby sa v nom viezli.

Pre mna su takyto chcipaci uplne pod uroven. Ohovarat nieco co ani nepoznaju. Narozdiel od nich jazdim vo fabii skoro kazdy den a mozem s kludom povedat ze je to šerbel ale pre niekoho kto jazdi z domu do teska a späť je to dobre auto. Ale inak je fabia technicky na rovnakej urovni ako skoda 120.

Ale to mi tu vsetci vieme :twisted: Dolezite je ze oni ohovaraju zo zavisti a predovsetkym z nevedomosti a tak ich v tom nechajme.

A tomu co tam hovoril o zakomplexovanosti by ste to asi aj tak len zbytocne vysvetlovali lebo aj vas by oznacil za zakomplexovanych :lol:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Moby
Auto: E36 328i
Kraj: Košický

Piatok, 16. Januára 2009, 08:38

Aj keby som mal inerier z dreva za ten pocit z jazdy by to stalo. Fabii sa moze o takom podvozku a motore snivat v najtajnejsich snoch.:)
Ale ak niekto chodi len po meste tak mu fabia staci. Ale ked ide mimo mesto tak sa pri predbiehani modli aby to stihol, mozno niekomu vyhovuje takyto adrenalinovy sport ale ja medzi nich nepatrim [-X preto mam BMW:)
E61 525i
E36 328i sedan
ex E36 316 compact
BMW forever

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 16. Januára 2009, 08:56

GOOSE napísal:
Ale inak je fabia technicky na rovnakej urovni ako skoda 120.

to ma este karburator??? :lol: :lol: :lol:

miki012
Auto: x5

Piatok, 16. Januára 2009, 08:56

Moby napísal:
Aj keby som mal inerier z dreva za ten pocit z jazdy by to stalo. Fabii sa moze o takom podvozku a motore snivat v najtajnejsich snoch.:)
Ale ak niekto chodi len po meste tak mu fabia staci. Ale ked ide mimo mesto tak sa pri predbiehani modli aby to stihol, mozno niekomu vyhovuje takyto adrenalinovy sport ale ja medzi nich nepatrim [-X preto mam BMW:)
pany aj fobia je auto a myslim ze lepsie ako dacia :D jak by to vypadalo keby mal kazdy bmw?

birki

Piatok, 16. Januára 2009, 09:00

jazdim aj fabiu na co to auto je postavene svoje ucely splna..

za to ze niekto nakupi do firmy 1,2 htp vybava classik ja nemozem

my mame elegancku s motorom 1,4 75 koni a subjektivne by som povedla ze ten motor ma aj tych koni viac ide to proste dobre..

a vybavou je na tom tiez dobre :)..... ma vsetko na co som zvyknuty v mojom bavoraku okrem automatickej klimatizacie (ma tu poloautomaticku) a zadneho nahonu :D.
a este jedno velke plus ma asi 3 drziaky na napoje zato co moj bawor ani jeden. a prosim vas tie porovnanie triedy malych aut s vyssou striednou triedou je podla mna nasmiech...
ano obhajujem to auto mam na nom najazdenych 50 000km a zatial ziadny problem akurat som dolial dva deci destilky
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

birki

Piatok, 16. Januára 2009, 09:02

maly sme asi mesiac a pol 1,2htp tiez vybava elenegance a ten motor je fakt omyl prirody. ak stym ides z mesta amen tma, ale v meste nou problem.. 110nm tomu motoru uplne postacuje na pohybovanie sa v meste..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Piatok, 16. Januára 2009, 09:06

hehe typicka slovenska mentalita :twisted: v tej diskusii hehe dojebat kazdeho :twisted:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Mimo

Piatok, 16. Januára 2009, 09:08

:roll: no ano, firemná 1.2 htp.. priemerná spotreba 12l/100km :twisted:

Ederon

Piatok, 16. Januára 2009, 09:15

Vyzera to tak, ze ta tema sa dost zvrhla. Chalan chce zalozit klub lebo ma potrebu sa zdruzovat, par ludi sa mu vysmeje do ksichtu, on to okamzite (neadekvatnym 'inteligentnym' sposobom) vrati spat a uz sa to toci. Fabia je tiez auto a aj ked ho nemam a ani nechcem mat, nebudem nikomu brat jeho predstavu nech si sprintuje, spanilo jazdi a neviem co vsetko. Vsetci sme presli roznymi autami nez sme skoncili tam kde sme, je to prirodzene. A ked je niekto v "stadiu fabia" a je v nom spokojny, ja mu to len prajem. Ked mu taky klub prinesie nieco, co hlada, budis...

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Piatok, 16. Januára 2009, 09:20

birki napísal:
maly sme asi mesiac a pol 1,2htp tiez vybava elenegance a ten motor je fakt omyl prirody. ak stym ides z mesta amen tma, ale v meste nou problem.. 110nm tomu motoru uplne postacuje na pohybovanie sa v meste..

Pondelok som bol na tom v BA, hroza, clovek ide predbiehat vyhodi smerovko podradi prida, a nic ide tak ako pred tym a modli sa aby na tej pol kilometrovej drahe, pocas ktorej predbieha neslo nic oproti. Dalsia skusenost je na dialnici, kde auto ide max 160km/h a v tedy ma 5500otacok. Aku ma sportebu pri tejto rychlosti neviem ale prepokladam ze to bude viac ako 12litrov, lebo ked som v martine kukal priemernu tak bola 9litrov z BA do MT to som samozrejme nesiel celu cestu 160kou. Cize je to hlupost tento motor nevidim v nom ziadne vyhody, ani vykonove, ani ekonomicke.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 249 neregistrovaných