Zaujmalo by ma ktore auto je lepsie co sa tyka jazdnych vlastnosti. E30 su sice auta pekne, ale zda sa mi ze nemaju taky kvalitny podvozok a jazdne vlastnosti ako e36. Co vy na to?
V dnesnej dobe , su taketo veci ako podvozok irelevantne.. koniec koncov si tam mozes nalozit vpodstate co chces, nejaku D2ku das do tricky a mas auto jak pan .
Myslim ze asi by som volil E36 , novsie auto, E30 je krasna ale neni to uz ono . Ale tak to je na kazdom ako sa mu co paci .
Ale myslel som aj sirku auta a tak, celkovo aj vyhotovenie podvozku, nie len tlmice a struny.
e30 ma jendoduchsiu napravu, hlavne na udrzbu, ale ked sa rozpamatan na e30, tak e36 bola kludnejsia a aj stabilnejsia vyhoda e30 je, ze je lahka
na co to chces pouzivat?
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
..co sa tyka pocitu z jazdy emocie su vacsie pri e30
Povedal by som individualne.. mozno pre teba . E30 ma nieco do seba ale premna zase E36 bezkonkurencne vedie , porovnavam co som jazdil E30 (nie M), E36 ,E46 (nie M), E91(nie M)
kazdej bude preferovat to co je jeho srdci bliz :) nekdo je takovej nebo makovej :) E36 je o neco novejsi takze modernejsi levnejsi ale taky i tezzsi E30 je zase takovy stary poctivy auto , lehky , jednoduchy , stava se z neho az moc kultovni zalezitost - zacinaji se uz obevovat kusy kterou drazzsi pomalu jak pekna E46 apod a pritom nicim vyjimecna neni jen pekna proste :) sam sem mel moznost hnedka porovna E36 a E30 a prosta vaha tam citit je :) kazdopadne by jsi si mel urcit co se ti zaprve vic libi , a k cemu to auto budes vyuzivat :) pokud jako auto do prace tak na to je kazde pekne E30 skoda...
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
30ka je lahsia, jednoduchsia, proste taka stara skola.. pre mna je 30ka do istej miery srdcova zalezitost (moje prve bmw), ale tiez sa mi pacia aj e36ky.. napr e36ku si viem predstavit ako auticko do roboty, ale 30ku uz nie - tu uz radim skor na vikendy a fakt skor to nechat ako lestenku.. a casom mozno do technickeho muzea
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
30kary ti povedia ze sa v 36 necitia dobre a naopak. Kazde auto ma nieco do seba. E30ka je urcite vacsi boy-racer ako E36. Ako bolo spomenute nizsia vaha, a jednoduchost. Jazdne vlastnosti dnes ale zalezia od stavu auta, kedze obe auta maju uz svoje roky. Ja som za 36tku... je modernejsia, multi-link na zadnej naprave a lepsie rozlozenie hmotnosti 50/50... boy-racing ma stale v sebe.... jazda v e46/e90 mi prisla uz moc sterilna na moj vkus.... Ale zalezi na tebe. Co od auta chces. Ci kolotoce, alebo auto s kravatou....
tricka ma take jedinecne hranate tvary ze sa jej nikdy nevzdam podla mojho nazoru stale sa maju niektore nove auta co ucit... a tak aj 36tka krasna kara...preco nemat obe naraz? . Napr e30 V8 na vikendy a taky e36 2.0 na spotrebu eh ...
no akurat dnes som rozoberal s mysiakom spotrebu a sme nastejno a mam politra k dobru
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov