... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

IgorCh
Autor témy
Auto: e46 318Ci cabrio
Kraj: Bratislavský

Driftovanie na parkovisku

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:00

Caute,

neviete nahodou ake maju policajti moznosti v pripade ze ma chytia na parkovisku driftovat?
Stalo sa mi to predvcerom:
Bavkal som sa, najskor opatrne na prazdnej casti parkoviska a ked uz som sa trosku rozcvicil, smykal som sa trochu aj medzi autami (na celom parkovisku bolo odparkovanych tusim 5 aut).
Prisli policajti a vyhrazali sa pokutou 150€ !!! Slovom: Stopatdesiat!!
Nenapada ma co by mi mohli prisit, ale radsej som moc nevyskakoval, kedze neviem co by mi mohli.

Hovorili cosi o tom ze si to mam skusat na prazdnom parkovisku, ze existuje aj skola smyku a podobne, ze moze dojst k buracke, ale konkretny dovod preco mi chceli udelit pokuty som nedostal, alebo prepocul...

Dik za odpoved, Igor
Naposledy upravil/-a IgorCh v Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:50, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Re: Driftovanie na parkovisku

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:04

vyhrazali sa pokutou 150€ ? snad ti povedali za co ju chcu dat, nie ??

driftoval si medzi autami?? [-X [-X [-X =; =; =; [-o< [-o< [-o<

boze ludia na com ficite ked taketo prispevky davate ?

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:11

IgorCh napísal:
Caute,

neviete nahodou ake maju policajti moznosti v pripade ze ma chytia na parkovisku driftovat?
Stalo sa mi to predvcerom:
Bavkal som sa, najskor opatrne na prazdnej casti parkoviska a ked uz som sa trosku rozcvicil, smykal som sa trochu aj medzi autami (na celom parkovisku bolo odparovanych tusim 5 aut).
Prisli policajti a vyhrazali sa pokutou 150€ !!! Slovom: Stopatdesiat!!
Nenapada ma co by mi mohli prisit, ale radsej som moc nevyskakoval, kedze neviem co by mi mohli.

Hovorili cosi o tom ze si to mam skusat na prazdnom parkovisku, ze existuje aj skola smyku a podobne, ze moze dojst k buracke, ale konkretny dovod preco mi chceli udelit pokuty som nedostal, alebo prepocul...

Dik za odpoved, Igor

Tak v prvom rade, mal pravdu a "medzi autami" by si naozaj nemal nič podobného skúšať. Už som videl veľa ľudi vrátane mojích kamarátov, čo si mysleli, že to majú v rukách a zrazu booom.

Odhliadnúc od toho, právne sa v tom síce nevyznám, ale určite ti môžu "prišiť" niečo ako nebezpečné chovanie na ceste, alebo ako sa to presne voľa. Aj parkovisku je súčasť dopravnej siete a platia tam rovnaké dopravné predpisy. Takisto ako by ti neprešiel drift na ceste, takisto ti to neprejde ani na parkovisku.

Ja sa tiež chodím šmýkať, ale preboha nie medzi zaparkovanými autami :?
Naposledy upravil/-a SmartBastard v Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:17, upravené celkom 1 krát.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:15

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:23

myslim že by ti ju mohli dať, niečo ako nebezpečná jazda
inak, rieši sa to tu každý rok akonáhle napadne prvý sneh :D
Obrázok

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:40

driftovanie na parkovisku ](*,) slovo drift prave dostalo novy vyznam [-o<

IgorCh
Autor témy
Auto: e46 318Ci cabrio

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 18:49

Nemajte ma za blazna! :)
Rozhodne to nebolo nic nebezpecne, ine auta boli vzdy na vnutornej strane driftu :) Fakt nie som blaaazon aby som nieco riskoval...
Ani svoje auto nemam havarijne poistene a aj keby som mal, tak by ma to sakra mrzelo :)
A na auta cudzich davam este vacsie bacha ako na vlastne...

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 19:50

tak ja som pochopil to slovo "medzi autami" tak, ze napr. je velke parkovisko, na jednom konci parkuju auta(2-3) pri sebe, a potom 100m volneho priestoru na santenie.. aspon tak ja "medzi autami" smykam, a nemyslim si, ze by nieco na tom bolo zle, ohrozozujuce, a dovod na ukamenovanie, ze medzi autami.. :D

ak to ale tak, ze auta krizom krazom rozhadzane po celom parkovisku, tak to uz je ina vec..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 20:38

2 roky dozadu sme sa smykali 3ja za sebou po parkovisku, prazdnom, no jazdil tam tipek na traktoriku a odhrnal..
asi ho to nastvalo tak zavolal policajtov...

ked som ich zbadal, vypol som svetla a ostal stat... chalani dostali po 60 myslim lebo si ich nevsimli...
bolo to nieco ako neprisposobenie jazdy stavu vozovky myslim alebo nieco v tom zmysle...
navyse podla mna to je sukromny pozemok, a ked ten spravca zavola tak proste oni riesia...

vcera sme boli asi 10 aut na parkovisku za obchodnym centrom, kde sme boli len my co sa pozname, par lamp a stromceky.. vzdy aspon 5 aut jazdilo, cize stale tam niekto blbol... policajne auto preslo asi 3 pocas hodiny-dve a len presli okolo..
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 20:47

mna videli 2 policajne odstavene auta a 4 policajti pred nim jak na hlavnej idem zakrutu bokom :mrgreen: (boli za zakrutou , tak ich nebolo vidno) nastastie len pozerali :mrgreen: Myslim ze by mi mohli dat vseobecne ohrozovanie cestnej premavky.

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 21:09

Policajti maju niekolko paragrafov pouzitelnych proti drifterom, prideluju ich podla urovne nebezpecnosti a ceny (napr. ohrozenie bezpecnosti, plynulosti premavky, jazda v protismere, jazda po krajnici, obmedzenie/ohrozenie ostatnych vodicov, neprisposobenie jazdy schopnostiam a podmienkam, nedanie znamenia o zmene smeru jazdy, znecistovanie cesty atd).
Casto su vyslani konkretne na chytanie drifterov, vtedy maju pripravenu kameru a drifter nema sancu. Ak vsak nie je na kamere, da sa z toho normalne (slusne) vykecat.

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 21:14

Obrázok
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Wincik
Auto: BMW 325 TDS
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 21:37

ja som minulý rok prišiel na jedno parkovisko....o 11 večer...nikde nikoho...iba jedno auto na parkovisku.....ja som v druhej časti parkoviska urobil hodiny...iba dva krát 360 stupňov okolo nosa....a hned vyšli policajti spoza rohu že čo to robím....že aj na parkovisku sa má jazdiť podľa pravidiel a dalšie keci...a chceli mi zobrať vodičák :-k ...

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 21:40

Wincik napísal:
...ja som v druhej časti parkoviska urobil hodiny...iba dva krát 360 stupňov okolo nosa...

Naco ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 255 neregistrovaných