... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

NIDECKER93
Autor témy
Kraj: Žilinský

DOVOZ NEMECKO

Sobota, 14. Decembra 2013, 16:27

Zdravim, chcem sa spytat na nejaky autobazar v okoli berlina, vo stvrtok vecer odchadzam pozret jedno auto ak by som nevzal myslim ze v bazare sa urcite nieco najde. Mate niekto skusenosti s hladanim auta v berline? Ako to je s prevoznymi znackami ked auto kupim? (chcem ist nanom domov)

msakac33

Re: DOVOZ NEMECKO

Sobota, 14. Decembra 2013, 17:16

len kvôli jednemu vyhliadnutemu autu by som sa do Berlina netrepal ](*,) ](*,) ](*,)
mal si si vyhliadnut viac kusov, lebo nikdy nevies :-k
o prevoznych znackach, dovoze a poplatkoch su tu popisane cele romany, hladaj :evil: :evil:

NIDECKER93
Autor témy

Sobota, 14. Decembra 2013, 17:19

spolieham sa na bazar ze tam urcite nieco najdem ;)

Hladal som ale kazdy pise cosi ine tak neviem. Zatial co som pochopil stacia najlacnejsie zlte s platnostou 5dni cena okolo 70€.
Dobre hovorim?

Dalej by ma zaujimalo kedze idu sviatky a auto sa bude prihlasovat az po silvestry mozem nehat prevozne znacky nanom aj ked neplatia ci ako to vyriesit nechcem kupovat mesacne alebo dlhsie trvajuce. (aby som ho nemusel na voziku nosit na KO, STK, EK, na policiu)

Ako to je s anglictinou v Berline? Ideme dvaja ale vieme len anglicky.

msakac33

Sobota, 14. Decembra 2013, 17:28

NIDECKER93 napísal:
spolieham sa na bazar ze tam urcite nieco najdem ;)

Hladal som ale kazdy pise cosi ine tak neviem. Zatial co som pochopil stacia najlacnejsie zlte s platnostou 5dni cena okolo 70€.
Dobre hovorim?

Dalej by ma zaujimalo kedze idu sviatky a auto sa bude prihlasovat az po silvestry mozem nehat prevozne znacky nanom aj ked neplatia ci ako to vyriesit nechcem kupovat mesacne alebo dlhsie trvajuce. (aby som ho nemusel na voziku nosit na KO, STK, EK, na policiu)

Ako to je s anglictinou v Berline? Ideme dvaja ale vieme len anglicky.

no znacky môzes nechat na nom aj ked uz nebudu platit, ale len dovtedy kym ta nevymaknu fizli hehehhe :thumbup: :twisted:
inak za tie zlte prevozky ta na tuti v Rakusku pojebu a bude pokuta [-(
citaj a hladaj na AB.eu fore, mas tam ohladom tychto veci vsetko :mrgreen:

NIDECKER93
Autor témy

Sobota, 14. Decembra 2013, 17:30

Do berlina sa ide cez cesko ;)
vsak som cital o tom asi 10 stran na Au.eu a toto som sa dozvedel ze kedysi sa pouzivali cervene a teraz stacia zlte. Tak asi bude treba kupit mesacne.

A nejaky konkretny velky bazar s dobrymi skusenostami nemate?

msakac33

Sobota, 14. Decembra 2013, 17:33

NIDECKER93 napísal:
kedysi sa pouzivali cervene a teraz stacia zlte.

citujem:
"Pridam dnesnu skusenost, Bad Bentheim v Nemecku pri nl hraniciach. Pani z bazara mi "zohnala" cervene znacky na 1 mesiac za 250 Eur. Bolo to moje prve kupovane auto v zahranici, bol som zelenac, nevedel som, kde sa bezne kupuju tie znacky. Pri odchode som videl velku tabulu o 5 km dalej u ineho autopredajca s ponukou prevoznych znaciek. Znacka stoji 31 Eur, poistenie 14 dni 75 Eur, poistenie 30 dni 95 Eur - cize mesacne cervene znacky dokopy cca 130 Eur. Zenska ma natiahla o 120 Eur, zahrala to na casovu tiesen, ze znacky treba najlepsie uz uz teraz a hned. :-( Takze moje ponaucenie je, spytat sa vopred jednoducho na prevozne znacky viacerych autopredajcov okolo ktorych pojdete a podla toho si vybrat."

NIDECKER93
Autor témy

Sobota, 14. Decembra 2013, 17:37

dakujem ti ;)

Ja som pozeral vela o tych znackach aj cennik priamo na nemeckych strankach a vsetci vreveli ze stacia zlte. Tak kupim mesacne.

MCbucik
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 14. Decembra 2013, 19:13

uplne bez problemov stacia zlte, niekolko aut som doviezol ci uz cez Cesku republiku alebo Rakusko a nikdy nebol problem ani ked ma zeleni zastavili v Rakusku a cena okolo 80e zakazdym v celom Nemecku..akurat ked ti uz skonci platnost tak na KO, STK a podobne treba obchadzat nasich policajtov alebo na voziku..

msakac33

Sobota, 14. Decembra 2013, 19:18

MCbucik napísal:
uplne bez problemov stacia zlte, niekolko aut som doviezol ci uz cez Cesku republiku alebo Rakusko a nikdy nebol problem ani ked ma zeleni zastavili v Rakusku a cena okolo 80e zakazdym v celom Nemecku..akurat ked ti uz skonci platnost tak na KO, STK a podobne treba obchadzat nasich policajtov alebo na voziku..

mal si stastie ze ta v Rakusku nezastavili, tam tieto prevozky neakceptuju, po novom na to dost davaju pozor :-#

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 14. Decembra 2013, 19:28

akoze neakceptuju? NEchapem..sak si kupis v DE znacky..a tie maju platnost pat dni a hotovo...
preco by to nemali akceptovat?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

msakac33

Sobota, 14. Decembra 2013, 19:41

vomacka citaj na fore AB.eu, nece sa mi to teraz hladat [-(

MCbucik

Sobota, 14. Decembra 2013, 20:42

co viem oni maju platnost 5 dni len na uzemi Nemecka oficialne..neviem ci to je pravda, ale slovaci to akceptuju a mam skusenost, ze aj v rakusku ale asi je pravda na koho natrafis u policajtov..ale to je bezpredmetne, kedze on ide do Berlina a tam ide iba cez Cechy, ktori to neriesia..

Pežot

Sobota, 14. Decembra 2013, 21:29

Pokial viem, tak zlte su len na uzemi DE ...

Cervene by mali byt celoeuropske ...

To iste u nas, zelene Ceckove neplatia mimo republiku

msakac33

Sobota, 14. Decembra 2013, 21:34

Pežot napísal:
Pokial viem, tak zlte su len na uzemi DE ...

Cervene by mali byt celoeuropske ...

To iste u nas, zelene Ceckove neplatia mimo republiku

vsak hned som to pisal, aspon niekto to potvrdil, tak dik Robert :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 19:13

Ja som doviezol auto v lete..isiel som od norimbergu na zltych znackach..cez rakusko a na sr som jazdil kym neskoncila platnost...cez rakusko som siel v noci...
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 254 neregistrovaných