ViktorDDD napísal:undy, korekcia rovnaká pri prvom aj druhom meraní?
ideš na mňa moc technicky
pamätám si, že v aute sedel cca 30 minút, niečo splietal, že na automate sa to ťažšie meria. Bolo to pred 3 rokmi, už si to presne nespomeniem, hlavne ani neviem, čo je to korekcia. Na tom 300C som mal v PC funkciu merania 0-100 kmh, fungovalo to automaticky, po vynulovaní a pridaní plynu sa to samo rozbehlo, pri 100kmh zastalo samo. Rozdiel po úprave bol skoro sekunda, takže placebo som vylúčil. Krútiaci moment upravil z 520 na 598 nM, prevodovka bola do 600. Auto išlo fakt lepšie, hlavne vo vyšších rýchlostiach /100-130 kmh/ bolo citeľne pružnejšie. Spotreba rovnaká +/-
Niečo mi o nejakej korekcii hovoril, alebo som to videl na grafe, čo mi k tomu dal, ale fakt si nespomeniem
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
EDIT: trochu mi t ale pripadalo menej profesionálne- po tel dohovore som ho tam čakal pred garážou, dobehol chalanisko, hneď sme na to išli, počas toho s niekým komunikoval cez telefón, myslím, že mu posielal hodnoty, alebo celú úpravu. Nahrávanie do RJ trvalo dosť dlho, na PC mi ukazoval priebeh. Len mi ti pripadalo, že tam dobehol sám, predstavoval som si tím pracovníkov, ako to všetko merajú, upravujú...Ale v podstate išlo o výsledok a s tým som spokojný.