... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
cornetto
Autor témy
Auto: E39 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: x5 alebo 530D?

Streda, 27. Októbra 2010, 10:17

to hej, x5 štýl zabitý, ale aj účet zabitý.. :D už to nerieším, rozhodol som sa aj vďaka chalanom pre 525D alebo 530D Automat.
Teraz budem tak dva mesiace skenovať autoskaut a mobile.de než natrafím na viac dobrých modelov v mojej cenovej hladine, na ktoré sa bude oplatiť ísť pozrieť.. v tejto záležitosti skúsim kontaktovať aj Skypca, je to ozaj borec aj podľa ohlasov aj podľa toho, čo som pozeral tu na stránkach.. Slovenská autá moc neriešim, ale aj tu keby sa ukázal dobrý kus, tak zbehneme pozrieť, zato nič nedáme :) zatiaľ diky moc, ak by bolo niečo načo by ste ma chceli upozorniť, kľudne píšte, budem vďačný za každú radu..

cilla
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Piatok, 29. Októbra 2010, 09:52

cornetto napísal:
to hej, x5 štýl zabitý, ale aj účet zabitý.. :D už to nerieším, rozhodol som sa aj vďaka chalanom pre 525D alebo 530D Automat.
Teraz budem tak dva mesiace skenovať autoskaut a mobile.de než natrafím na viac dobrých modelov v mojej cenovej hladine, na ktoré sa bude oplatiť ísť pozrieť.. v tejto záležitosti skúsim kontaktovať aj Skypca, je to ozaj borec aj podľa ohlasov aj podľa toho, čo som pozeral tu na stránkach.. Slovenská autá moc neriešim, ale aj tu keby sa ukázal dobrý kus, tak zbehneme pozrieť, zato nič nedáme :) zatiaľ diky moc, ak by bolo niečo načo by ste ma chceli upozorniť, kľudne píšte, budem vďačný za každú radu..

Chod do Tempusu alebo Automotivu kupiť jazdené s kompletnou historiou a máš pokoj. Žiadne prekvapenia,máš tam garanaciu že to neni lopata, vieš čo bolo s autom robené , proste auto bez starostí.

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 29. Októbra 2010, 10:07

jozko89 napísal:
najlepsie ti poradia k....i co sa v takom aute ani nevozili ne to este vlastnili 530d r.v.2003 so 430 000km aktualne mame uz 6 rokov a jedine co sa tam robilo su klasicke servisi oleja atd. jedina vacsia oprava bola vymena spojky za 420e a repas prednej napravy. z mojich skusenosti a co mam aj od znamych aspon u nas s tym autom nikto nake velke problemy nemal, a co sa tyka 525d tak to moze chvalit iba asi tiez k...t som s tym mal spotrebu 13l.a ziadne sody som nedaval, takze najlepsie ked sa poradis s nekym kdo aj jazdi s takym autom.vela stastia.

neviem kto je podľa teba kokot ale ak si ty jazdil na 525d za 13l tak to bol asi pekne vyhonený šrot, ktorý išiel možno aj na 4valce
možno si tým myslel mňa,ja som pred časom písal o otcovej 525d touring, kúpenej v nemecku s cca 150tkm a predávanej po pár rokoch s takmer 300tkm
to auto malo dlhodobú spotrebu 7L, nikdy viac ako 8,5L
dalo sa s ním jazdiť aj za 6L
530d žerie v reále o 0,5L-1L viacej
podľa mňa si kokot ty

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 29. Októbra 2010, 11:03

jozko89 napísal:
a co sa tyka 525d tak to moze chvalit iba asi tiez k...t som s tym mal spotrebu 13l

a kkti su potom aj v BMW, ked urobili motor o pol litra mensi a s dvojnasobnou spotrebou
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 30. Októbra 2010, 11:08

no presne, chalan má turbodízel a ide tu všetkých presviedčať o tom ako je 25d zlý motor
ktorý je podľa mňa jeden z naj dízlových motorov vôbec, čo sa týka výdrže a spotreby

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných