... všetko o BMW ...
cornetto napísal:to hej, x5 štýl zabitý, ale aj účet zabitý..už to nerieším, rozhodol som sa aj vďaka chalanom pre 525D alebo 530D Automat.
Teraz budem tak dva mesiace skenovať autoskaut a mobile.de než natrafím na viac dobrých modelov v mojej cenovej hladine, na ktoré sa bude oplatiť ísť pozrieť.. v tejto záležitosti skúsim kontaktovať aj Skypca, je to ozaj borec aj podľa ohlasov aj podľa toho, čo som pozeral tu na stránkach.. Slovenská autá moc neriešim, ale aj tu keby sa ukázal dobrý kus, tak zbehneme pozrieť, zato nič nedáme :) zatiaľ diky moc, ak by bolo niečo načo by ste ma chceli upozorniť, kľudne píšte, budem vďačný za každú radu..
jozko89 napísal:najlepsie ti poradia k....i co sa v takom aute ani nevozili ne to este vlastnili 530d r.v.2003 so 430 000km aktualne mame uz 6 rokov a jedine co sa tam robilo su klasicke servisi oleja atd. jedina vacsia oprava bola vymena spojky za 420e a repas prednej napravy. z mojich skusenosti a co mam aj od znamych aspon u nas s tym autom nikto nake velke problemy nemal, a co sa tyka 525d tak to moze chvalit iba asi tiez k...t som s tym mal spotrebu 13l.a ziadne sody som nedaval, takze najlepsie ked sa poradis s nekym kdo aj jazdi s takym autom.vela stastia.
jozko89 napísal:a co sa tyka 525d tak to moze chvalit iba asi tiez k...t som s tym mal spotrebu 13l