... všetko o BMW ...
pistacik11 napísal:
Heh to isté sa má pytaju v robote kolegovia, ale to že v každom servise čo bolo to auto má pochvalili za stav, je irelevantne, dôležité sú kilometre a spotreba
korado napísal:nechcem nikoho z týchto priekupníkov obhajovať ale ruku na srdce, kto z vás kúpi auto s 300 alebo 400t kilometrami?! o vyšších číslach nehovoriac
napriek tomu, že by bolo dobré a vyservisované? NIKTO
voMacK napísal:Tak ale to je specialita tohto fora.
Kupit auto, rok dva na nom pojazdit, spravit sotva zakladny servis, no najma tam nadrbat stelovak a cinske gumy a potom predavat za dvojnasobok ceny, lebo sak auto tu ma pribeh, kt. ma sto stran a vsetko [najma krabicky od oleja a stelovaku] su dokladne pofotene aj s aktualnym vydanim Noveho Casu.
Kupit auto, rok dva na nom pojazdit, spravit sotva zakladny servis, no najma tam nadrbat stelovak a cinske gumy a potom predavat za dvojnasobok ceny, lebo sak auto tu ma pribeh, kt. ma sto stran a vsetko [najma krabicky od oleja a stelovaku] su dokladne pofotene aj s aktualnym vydanim Noveho Casu.
Dogg88 napísal:na tomto fore je specialit viac...napriklad spominane slovo "cukrik"
ked som predaval 323i kazdy mi hovoril ako lacno ju davam (3000,-€ v case ked Mpower pytal za svoju 323i 4500,-€) kazdemu vratane Belowchuja som povedal ze auto ma takmer 300 000km ale vsetko je odservisovane a po technickej stranke je v 100% stave, akurat zadne lemy a celo kvitnu. Hovoril ze OK, sak on sa do e36 vyzna...prisiel, kupil a na druhy den mi vola ze chce odomna 1000,-€ lebo su zadne lemy zhnite...no nazor si urobte sami...
Odvtedy kazde auto co mam, musi dobre vyzerat aby sa predalo a tech. stranku mam u pici lebo to 90% kupujucich (hlavne vo veku okolo 20r. co je drviva vacsina e36 soferov) kupuje auto podla vyzoru...darmo ze 318iS malo v pici prevodovku (cca 150,-€ BTW) ale vyzerala dobre tak sa do tyzdna predalo...co kupujuci chcu, to im dam, o tom to je![]()
a ked sme uz v tejto teme a pri mojej ex 323i ktoru som predaval ked mala nieco do 298 000km (pozrel by som na zmluve presne kolko) dopadla u miestneho "klubaka" Belowzera takto: http://www.seka.sk/ov/870E360C0BD1D116083861