Gabo a PristineShip dakujem za vysvetlenie

chapem a rozumiem...
Gabo : to je tak "zly" ten motor ? Ved BWM nemoze predavat od nove zle motory a toto je "ako" nove

ale mas pravdu nerad by som sa pustal do dlhsej debaty ak je nieco casom preverene ale mozno nacrtnut by si mohol
Ta vybava je postacujuca ja by som specialen viac nepozeral... predne zadne parkovacie bixenon, tempomat, dazdovy, bluetooth atd... proste to staci... neviem ak mozes kludne napis k tomu preco nie a tak... niekde rady nacerpat musim hehe
no tlaci rozpocet a chcu bmw - skor by som to polozil takto... nie je to lepsie oproti napr insignia, mazda 6, superb... niekde v tej motorizacii vybave a cene ? jasne ze cena tlaci vzdy to je jasne...
PristineShip : ja praveze vidim v okoli hlavne vela tych E60 ale do toho by som nesiel... akoze po niekom...znamom skoro nechodiacom no problem ale inak nie...
ale tuto 5tku co som tu dal mam prave vzdy na ociach tak som sa popozeral a nakukol o co sa jedna a aky je to kauf - kazdopadne co som sa tak dovtipil vacsina tychto aut urobi tak nejak tych 100k za rok - takze od 3rocneho asi ci chcem ci nechcem tych 300k (+/-) mozem kludne ocakavat aj ked to vyzera barzjako seriozne ale pravdepodobne nejaky znalec by mi to potvrdil vyvratil pri pozreti
ad slovensky trh : ved prave preto som odskrtol ze nie na dovoz lebo mi vyskocilo dalsich 5000 ponuk... takze clovek vsetko povazuje za dovezene a stocene z nemecka heh
co sa tyka komentarov o pozeroch mna by skor zaujimalo ci by som urobil lepsie ak zoberem mazdu 6, insigniu, superb (fakt len namatkovo vybrane auta tociace sa s vybavou a motorom niekde okolo tej ceny) alebo mam "totozne" auto len "so znackou" pretoze ak je fakt ako nove - tak to je dobry kauf tak ci tak...
Cize napr tato trojka by bol ovela lepsi kup ?
3kaako to ze ta cena je skoro ako tejto 5tky ?
5tka