... všetko o BMW ...
BMino napísal::lol:![]()
![]()
sorry,ale pride mi to strasne blba otazka, neviem kto normalny co vozi auta, a ma niaky taky bazar podchyteny ho tu zverejni
mas autoscout24 a mobile, tak hladaj
emporio napísal:Preco by to niekto nemal zverejnit? Co by tym stratil? Aj tak kto chce, necha si auto doviest a kto nechce dovezie si ho sam. A neboj sa, nechcem sa venovat tejti cinnosti ako podnikaniu, chcem si doviezt auto len pre seba.
Ty si dobry, ze mobile a autoscout24.Ako asi zistim cez mobile a autoscout24, ci je predajca spolahlivy, alebo ake s nim maju zakaznici skusenosti? To si mi fakt pomohol.
spec napísal:Badboy:Pockaj teraz nechapem myslis ze auta v polsku su o 50% lacnejsie?To asi nie.
Tiez rozmyslam ci doviest auto z De alebo kupit tu na slovensku,ved skoro vsetko co clovek pozera tu na Sk su dovozy.
Bohuzial pre cloveka co v tom nechodi je dovoz s De velmi komplikovany aspon ja to tak vidim..
Tu na Sk je zas horsie to že trebars E90 335i som tu ešte v ponuke nevidel v De su ich mraky...
Popripade 330i je ich tu velmi malo aby mal z čoho človek vybrat...
spec napísal:Tak to hej ale zda sa mi alebo je predok buchnuty naraznik nepasuje a na kapote je nerovnomerna špara smerom k oknu?Sry som len laik ale hned mi to udrelo do oci.Či?
badboy8605 napísal:trebars teraz tam je e46 M3 2001 v plnke zo serviskou proste cela dokumentacia v Pl 14200+ešte dohoda čiže min 200e dole a v De stakou istou vybavou ten ročnik 17900e....
badboy8605 napísal:
...aj ja som si to všimol aj ta ladvinka ovisa ale ked si kukneš motorovy priestor nevyzera,že by to bolo rozjebane najskor ked tak to schytal naraznik a kapota ale tak nafotkach to može skreslovať...
Mr.S napísal:
bolo burane na vodicovu stranu + rovnany nosnik