... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

karkijunior
Autor témy
Kraj: Bratislavský

BMW rad 3 320 d A/T

Utorok, 23. Apríla 2013, 22:11

Ahojte,

prosím o radu. Našiel som jeden inzerát , ktorý vyzerá lákavo. Po obhliadke na ktorej som bol dnes večer je ponuka ešte lákavejšia. Všetko idé ako má nebúcha, prevodovka hľadko radí. Čoho sa ale najviac bojím je automat a ešte k tomu 257 tis km. Prosím o vaše postrehy prípadne názor.

Ďakujem

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-at-id3766836.html

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: BMW rad 3 320 d A/T

Utorok, 23. Apríla 2013, 22:41

mňa celkom odrádza ten šporák pod rádiom 8-[

karkijunior
Autor témy

Utorok, 23. Apríla 2013, 22:58

fox1k napísal:
mňa celkom odrádza ten šporák pod rádiom 8-[

no nevyzerá to zrovna najlepie ale to ma až tak netrápy skor tieto dve otázky , ktoré som položil automat a km

karkijunior
Autor témy

Streda, 24. Apríla 2013, 07:50

Nikto nič?? Vážne potrebujem názor

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 24. Apríla 2013, 08:08

kilometre nech ťa nezaujímajú, má to veľmi málo spoločné s celkovým stavom auta

automat môže byť v 100% stave a môže vydržať ešte raz toľko, ale keď s tým jazdili ako kkti, nikdy nemenili olej tak to môže aj odísť
treba vyskúšať ako to jazdí, ako to radí rýchlosti
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Streda, 24. Apríla 2013, 21:24

Cena je pochopiteľné rovná k stavu a výbave vozidla. Nieje to síce že WOW, ale dalo by sa na tom jazdiť a tak isto by sa na to dalo aj pozerať, keby si tomu venoval troška lásky a pozornosti. Ale osobne by som našiel niečo čo má lepšiu výbavu.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

karkijunior
Autor témy

Štvrtok, 25. Apríla 2013, 09:03

Tento piatok má ísť auto ku známemu na dvihák. Vážne sa bojím toho automatu niekto mi spomínal že je dobré odobrať vzorku oleja s automatu a pozrieť či v nom nie sú kúsky bordelu a či olej nieje zatuchnutý prípadne spálený. Ako zložité je na tomto aute odobrať túto vzorku?

londonh
Auto: F10 520d
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 06:53

bol si to auto pozerat?
mna by celkom zaujimalo ake mas skusenosti s predajcom...
Auto inak v inzerate vyzera tak, ze keby som mal zaujem o taketo auto tak ho idem pozriet okamzite

A klubak co ohrna nos nad sporakom - automaticka klima je dobra na dlhe trasy, ked rano sadnes do auta a vecer z neho vystupis
a prejdes piatimi roznymi meteorologickymi zonami a teplotne rozdiely dosiahnu aj 20 stupnov uja Celzia.
Na kratke jazdy okolo domu, do prace je vzdy pohodlnejsia manualna klima, pretoze teplotny komfort docielis vyrazne skor ako s automatom s vyrazne menej potrebnymi interakciami, co je jednoducho dane tym ako automaticka klima pracuje. Na 500km trase jasne vitazi, na 10km jasne prehrava.
A ze to nevyzera az tak vabne? Ja myslim, ze e46 uz neni auto na ukazovanie, okrem naozaj cukrikovych kuskov, do ktorych sa nalieva pravidelne kopa penazi,
ale daily driver e46 uz dnes pozornost neuputa, nie v dobe kedy si kupis slusnu e90 ci e60 za cenu novej Fabie.
F10, 520d, r2012 Citrinschwarz
E46, 316i Compact, r2002 Grey Green
Opel Antara r. 2011 Калуга моя любовь

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 08:14

londonh napísal:
bol si to auto pozerat?
Auto inak v inzerate vyzera tak, ze keby som mal zaujem o taketo auto tak ho idem pozriet okamzite

A klubak co ohrna nos nad sporakom - automaticka klima je dobra na dlhe trasy, ked rano sadnes do auta a vecer z neho vystupis
a prejdes piatimi roznymi meteorologickymi zonami a teplotne rozdiely dosiahnu aj 20 stupnov uja Celzia.
Na kratke jazdy okolo domu, do prace je vzdy pohodlnejsia manualna klima, pretoze teplotny komfort docielis vyrazne skor ako s automatom s vyrazne menej potrebnymi interakciami, co je jednoducho dane tym ako automaticka klima pracuje. Na 500km trase jasne vitazi, na 10km jasne prehrava.
A ze to nevyzera az tak vabne? Ja myslim, ze e46 uz neni auto na ukazovanie, okrem naozaj cukrikovych kuskov, do ktorych sa nalieva pravidelne kopa penazi,
ale daily driver e46 uz dnes pozornost neuputa, nie v dobe kedy si kupis slusnu e90 ci e60 za cenu novej Fabie.

Rozumná reč človeka ktorý ako je vidieť sa aj troška rozumie :thumbup:
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

fox1k
Auto: BMW

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 09:22

londonh napísal:
bol si to auto pozerat?

keď auto nekupuješ na ukazovanie ani pre krásu, tak potom by všetci oželeli mpaket, multifunkciu na volante (načo, veď pridanie hlasitosti má aj rádio), dažďový senzor (tú páčku si aj sám prepneš), športové sedačky (veď klasiky stačia na vozenie), strešné okno (veď máš ďalšie 4 ktoré môžeš otvoriť), 16 plecháče (veď sa po ceste gúľajú rovnako ako 17"/18" elektróny), rádio na kazety (hrá rovnako ako na cd len tam pcháš kazety), vzadu elektriky okná (načo švihadlá dajú okno rovnako dole ako aj hore) a mohli by sme pokračovať :wink:

karkijunior
Autor témy

Pondelok, 29. Apríla 2013, 08:50

Ahojte,

autom som bol pozrieť osobne na dviháku ešte nebolo. Momentálne som si dal zistiť všetko čo sa stám autom dialo v servise Zita kde baba bola ochotná a povedala že mi čím skôr dá vedieť čo všetko sa na nom u nich robilo. Zatiaľ čakám.Mám ešte zopár otázok:

1, Bude možné vymeniť rádio za 2 din? Nakoľko je tam manual klima a tam to tak jednoducho asi nepôjde prehodiť pozície panelov.
2, Stále ma trápia km a automat prevodovka. Ak naozaj to auto išlo dlhé trate a bolo pravidelne servisované ( výmena oleja v prevodovke) a km sú skutočné a nie stočené. Automat sa chová normálne netrhá. Mám do toho ísť bez strachu?

S predávajúcim sa komunikovalo dobre. Keď som mu povedal že či je ochotný ísť ku kamošovi do servisu na prehliadku ani ho nezatriaslo a povedal že nemá problém. Že ak mám záujem mam zavolať do BMW a preveriť si to vozidlo. S predajom sa neponáhľa lebo jeho frajerka to auto jazdí a že chodí na nom do rakúska.

Čo je lepšie kúpiť lacnejšie a stočené alebo radšej mať skutočné km čo toto auto podľa všetkého má a vedieť na čom som...

Ďakujem za rady konečne sa niekto vyjadril ku téme.

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 2. Mája 2013, 16:09

na kilometre sa VYJEB! :thumbup:
dvihni to, pozri zo spodu, vyskúšaj ako radí prevodovka, na kilometre NEPOZERAJ, teraz ti už na takom aute hocijaký garážmajster natočí číslo podľa potreby
hlavný je STAV!

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 2. Mája 2013, 16:19

Tie km su v pohod a automat na 320d zase nedostava take bomby ako u 330d 150kw ten by mal vydrzat pokial je v dobrom stave treba ho odskusat poriadne.....

2din radio tam samozrejme das klimu prehodis dole do suflika na okuliare...a da sa retrofitnut aj na autoklimu
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

karkijunior
Autor témy

Sobota, 11. Mája 2013, 18:16

Ďakujem za rady.

Auto som sa nakoniec rozhodol nekupit. Ale objavil som niečo dalsie na nete

http://www.autobazar.sk/4382403/bmw-rad-5-520-d/

čo mozem od tohto vozidla očakavat? Trošku som pozeral po fore a docital som sa len to ze je tam riziko pumpy a ze ten motor je slaby na tak tazke a velke auto. Aka tam moze byt realna spotreba??

DIk za info

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných