... všetko o BMW ...
voMacK napísal:E90/91 v dieseli je skvele auto :) mal som r.v.2006 a velmi som si ho pochvaloval :)
1.120kW aj 130kW su samozrejme fajn...ide o tvoj rozpocet...130kW ma aj nizsiu spotrebu [papierovo o liter, realne tak o pol litra] ja som mal 320d so 120kW a teraz mam 520d so 130kW
2.autohus.de je dost seriozny [ja som tam nekupoval, len co som pocul]. Neboj sa ani sukromnikov..ale samozrejme vsetko opatrne....zaklad musi byt dobre vyplnena serviska...
Urcite si najdi viac alternativ, ja som zatial ani jedno auto v nemecku nekupil hned prve, ale muselo sa cestovat za dalsimi...
[vzdy sa moze najst problem..ale nevravim, ze to caka aj teba :) ]
voMacK napísal:tak ako sa to vezme...bezny spotrebak vyde rovnako, ako pre ine znacky....horsie je, ked sa poserie nieco z komfortnej vybavy..alebo proste veci, kt. zozenies len v BMW....tam su ceny vysoke...ale zas..ides kupovat relativne nove auto...tam je riziko poruchovosti nizsie :)
nebal by som sa toho az tak...samozrejme ides brat jazdene auto..cize pokazit sa moze cokolvek kedykolvek..ale tak predpokladam, ze ked ides kupovat E90/91, asi nemas plat tisic eur alebo menej, aby si mal problem zaplatit eventualne drahu opravu :)
drzim palce, kludne pis sem alebo PM..rad odpoviem na vsetko, co budem moct :)
SmartBastard napísal:Ak chces mat istotu tak jednoznacne BMW Premium Selection. Okrem toho, ze cele auto prezru, km su original a musi na nom byt vsetko tip top ti daju este aj zaruku.
MartinPC napísal:
Len je troska neprehladny ten vyhladavaci system asi pojdem niekam do oblasti berlin drazdany lepzig a pobeham vadcsich BMW predajcov a uvidim na mieste
SmartBastard napísal:Ja som hladal cez ten BMW system cez bmw.de ale fungovalo to iba vo Firefoxe a potom este som pozeral mobile.de tam su tiez oznacene auta s Premium Selection.