... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
lupo napísal:co som pocul z firsthand skusenosti, tak su nachylne na vanos a pri oprave len material vyjde okolo 100t.
inak svojho casu som ho chcel aj ja, len skoda, ze nerobili aj automatale m5 e39 je m5 e39, je to cista mnamka. pozor na prevadzkove naklady - olej, palivo, ale hlavne kotuce a platne, ktore su dooost drahe. nehovoriac o tom, ze ak odide nieco podvozkove, tak v 95% pripadov kupis len origo.
BMino napísal:takze na motore pozor len na vanos?
LuCKy napísal:BMino napísal:takze na motore pozor len na vanos?
A asi aj na prevodovku, ak to je riešené ako na M3 E36... Nákladov na benzín by som sa obával najmenej, veď je to M5, to ostatné (čo sa prevádzky tíka, resp. opotrebovania a dielov) je horšie, opäť pripomínam, je to M5.Pokiaľ nie sú € na prevádzku, tak by som to neriešil.
LuCKy
Xader napísal:Na kazdom aute sa hovori , ze nieco odchadza.
Na 530d trysky, na e36 M3 vanos, 6stup. prevodovka atd atd. Pri kazdom aute nieco.
Ale neries to. Ved si mal M3 a M5 bude len vacsia limuzina, so slusnym podvozkom a brutal vykonom a krasnym zvukom 8valca![]()
Vanos...s tym to tiez neries , ked odide , tak odide ... za 50 zozenies urcite niekde a prehodis , ale mozno ti ani neodide. Zalezi ako sa k tomu autu chovali predch. majitelia. Je to riziko ako u kazdeho rychlejsieho auta ako serioveho , kde su vsetky suciastky viac namahane , ale tragicky by som to nevidel. Ten motor ako kazda atmosfera bude v podstate neznicitelna , ten len tak neustves ako nejaky preplnany.
Xader napísal:Lupo, to urcite.
Mne zrala aj A6 3.0 dost oleja, aj moja ex 330ci papalo olej a s Mkami to bude urcite este viac - KED TOMU NAKLADASked jazdis ako clovek, tak to nebude take hrozne.
Peppo napísal:Xader napísal:Lupo, to urcite.
Mne zrala aj A6 3.0 dost oleja, aj moja ex 330ci papalo olej a s Mkami to bude urcite este viac - KED TOMU NAKLADASked jazdis ako clovek, tak to nebude take hrozne.
aj mne E46 325i papa olej... M3 zasa papa gumy....
vyhoda M3 3.0 - single VANOS.. nekazi sa az tak..
inak E39 M5 dobra volba... jedinecne auto..malo ich je...
ale tak ako pri M3 - kto to mal tak tomu nakladal